Prikaz Wget nefunkcy – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Prikaz Wget nefunkcy – C / C++ – Fórum – Programujte.comPrikaz Wget nefunkcy – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Johnny960
Newbie
25. 7. 2011   #1
-
0
-

Ahojte viem že to asi nepatrí do zložky s c++ ale aj tak  prečo ked dam v bat subore

@echo off

wget mojlink.com/subor.exe

exit

tak mi nič nespravy čierna obrazovka na zlomok sekundy ale nestiahne ten subor? nejakée nápady?

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.231.–
C++++++++++++
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
25. 7. 2011   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Johnny960
Newbie
25. 7. 2011   #3
-
0
-

asi ano ale nviem rečo mi vypisuje chybu wget is not internal comand in batch to jest že to neni prikaz v batch? ale nechápem ved by to malo ísť alebo mám to nejak inak sraviť?

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.231.–
C++++++++++++
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
25. 7. 2011   #4
-
0
-

Jestli jsem to dobře pochopil, tak nemáš wget "na cestě". Nejjednodušší - dej ten bat soubor do adresáře, kde máš wget.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Johnny960
Newbie
25. 7. 2011   #5
-
0
-

do akeho adresara? kde je wget? nerozumiem teraz? ale chcem aby to fungoval bez otazok typu ulozit ako proste stiahlo a spustilo exe subor....ďakujem...

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.231.–
C++++++++++++
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
26. 7. 2011   #6
-
0
-

Do jakého? Do stejného. wget.exe a tvůj .bat soubor dej do stejného adresáře a pak to zkus.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Johnny
~ Anonymní uživatel
23 příspěvků
26. 7. 2011   #7
-
0
-

ale ake wget.exe jha tomu nerozumiem žadne wget tam nemam ????

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.231.–
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
26. 7. 2011   #8
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 80 hostů

Podobná vlákna

Jak na wget — založil Borisek

Příkaz Break — založil noby

CGI příkaz — založil Pelcik

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý