WebClient [Otazka] – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

WebClient [Otazka] – .NET – Fórum – Programujte.comWebClient [Otazka] – .NET – Fórum – Programujte.com

Odin
~ Anonymní uživatel
48 příspěvků
25. 7. 2011   #1
-
0
-

Ahoj,

Mam spis takovou otazku nez nejaky problem nebo tak.

Jde o to ze mam webclient co mi nacita stranky a prevadi do string formatu "Source code stranky" ale zajimavy je na tom to ze u me na NTB mi to precte tu stranku nekde mezi 10-15sec ale u taty na PC co jsem zkousel tak to trva jen 2sec max. Tak bych se chtel zeptat na cem to zavisi to ze me to trva tak dlouho ?

Dekuji za odpovedi

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
X30
Newbie
25. 7. 2011   #2
-
0
-

Rychlost a kvalita internetového připojení...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.34.–
Odin
~ Anonymní uživatel
48 příspěvků
25. 7. 2011   #3
-
0
-

#2 X3
To je ale blbost ja mam 8Mb/s a tata ma 4Mb/s

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
Odin
~ Anonymní uživatel
48 příspěvků
25. 7. 2011   #4
-
0
-

Ale dela mi to jenom kdyz spustim program a poprve to jakoby nactu kdyz to udelam po 2 a vic tak uz to je behem 1sec ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
Kyry+2
Newbie
25. 7. 2011   #5
-
0
-

#1 Odin
Jak říkají, jde o připojení. Jinak třída WebClient v .NETu je sama o sobě pomalá. Doporučuji spíše použít HttpWebRequest a HttpWebResponse. 

HttpWebRequest request = (HttpWebRequest)HttpWebRequest.Create("url");//.Create vrací WebRequest, nutno přetypovat
            HttpWebResponse response = (HttpWebResponse)request.GetResponse();
            using (StreamReader sr = new StreamReader(response.GetResponseStream())
            { //Protoze garbage collector v .NETu neslape jak by měl, je lepší použít "automatický dispose"
             return sr.ReadToEnd();
            }

Pokud bude i tento způsob pomalý tak pře System.Net.Sockets použít TcpClienta a podle dokumentace HTTP protokolu se připojit na portu 80. Tvůj dotaz byl lehce zmatený, takže asi zdrojový kód nebude nutný.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.87.240.–
Vsadil jsem se, že budu mít na fóru nejlepší reputaci, pokud jsem ti pomohl(opravdu),
klikni na bezvýznamné plusko :-)
[b]Whether you think you can, or can't you are right ![/b]
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 45 hostů

Podobná vlákna

Otázka — založil Dramamine

Otazka — založil CJ

Otázka — založil adamislav01

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý