Zjisteni ID Buttonu na který klikám – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zjisteni ID Buttonu na který klikám – .NET – Fórum – Programujte.comZjisteni ID Buttonu na který klikám – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Odin
~ Anonymní uživatel
48 příspěvků
26. 7. 2011   #1
-
0
-

Ahoj,

trochu jsem se zasekl a nevím jak tohle vyřešit...

Mám pole Buttonu a přídávam každému buttonu event (MyButt[CisloTextBoxu].Click += new EventHandler(this.fce);)

jenze kdyz pak spustim funkci fce tak nevim jak rozeznat na jaky sem kliknul button a pres for to nemuzu udelat protoze to by me spustily vsechny Buttony prave ...

Předem děkuji za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
26. 7. 2011   #2
-
0
-

#1 Odin
vetsinou se handleru predava reference na objekt, ktery to vygeneroval

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Odin
~ Anonymní uživatel
48 příspěvků
26. 7. 2011   #3
-
0
-

A to znamená ? Pouč mě prosím.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
26. 7. 2011   #4
-
0
-

Něco takového:

id = ((Button)sender).ID;

A samozřejmě musíš ID před použitím vyplnit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
KIIV+42
God of flame
Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Odin
~ Anonymní uživatel
48 příspěvků
26. 7. 2011   #6
-
0
-

Díky za rady, až to vyzkoušim dám vědět jak sem uspěl.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
Kyry+2
Newbie
26. 7. 2011   #7
-
0
-

#1 Odin
Dobří ajťáci ti odpověděli ohledně aspx, pokud hledáš řešení pro winforms -  delegát event handler má parametr sender typu object.
Tudíž když přidáš do metody která obsluhuje událost click 
Button b = (Button)sender;
Tak můžeš použít b.Tag, nebo nějákou předem vyplněnou vlastnost...   

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.87.240.–
Vsadil jsem se, že budu mít na fóru nejlepší reputaci, pokud jsem ti pomohl(opravdu),
klikni na bezvýznamné plusko :-)
[b]Whether you think you can, or can't you are right ![/b]
Odin
~ Anonymní uživatel
48 příspěvků
26. 7. 2011   #8
-
0
-

Opravdu ro fugnuje :) Parada

Řešení :

[code]string Name = ((Button)sender).Name;
  
   for (int i = 0; i < 10; i++)
   {
    if (MyButt[i].Name == Name)
    {
     KOD
    }
   }

[/code]

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 58 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý