Eror-OpenFileDialog – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Eror-OpenFileDialog – .NET – Fórum – Programujte.comEror-OpenFileDialog – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Like0
Newbie
31. 7. 2011   #1
-
0
-

mám problém s OpenFileDialogem

stáhněte si prosím tenhle můj program.

http://www.uloz.to/9834922/auto-simulator-exe

Po spuštění programu stiskněte "R" po té se vám otevře rádio.Po kliknutí na tlačítko Open(otevře se openfiledialog) program háže eror (mě osobně to eror neháže ale všem kterým jsem to poslal to eror háže).

Tady zdroják rádia(rádio je samostatný form)

using System;
using System.Collections.Generic;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Windows.Forms;
using Microsoft.DirectX.AudioVideoPlayback;

namespace Auto_simulator
{
    public partial class Form2 : Form
    {
        public Form2()
        {
            InitializeComponent();
            playing = false;
            cesta = "";
        }
        private Audio mp3;
        private Boolean playing;
        private string cesta;
        

        private void label1_Click(object sender, EventArgs e) //closer  
        {
            this.Hide();
        }

        private void panel4_Click(object sender, EventArgs e) //open  
        {
            OpenFileDialog musicopn = new OpenFileDialog();
            musicopn.Filter = "Hudební soubory" + " (*.mp3)|*.mp3;";
            if (musicopn.ShowDialog() == DialogResult.OK)
            {
                
                if (playing == true)
                { 
                mp3.Stop();
                playing = false;
                }
                cesta = musicopn.FileName;
                if (musicopn.SafeFileName != "")
                {
                    label2.Text = musicopn.SafeFileName;
                }
                if (cesta != "")
                {
                mp3 = Audio.FromFile(cesta);
                }
                if (playing == false)
                {
                mp3.Play();
                playing = true;
                }
             
            }
            
            
        }

        private void panel1_Click(object sender, EventArgs e) //Play  
        {

            if (cesta != "")
            {
                if (playing == false)
                {
                    mp3.Play();
                    playing = true;
                }
            }
        }

        private void panel2_Click(object sender, EventArgs e) //Pause  
        {

            if (cesta != "")
            {
                if (playing == true)
                {
                    mp3.Pause();
                    playing = false;
                }
            }
            }

        private void panel3_Click(object sender, EventArgs e) //Stop  
        {

            if (cesta != "")
            {
                if (playing == true)
                {
                    mp3.Stop();
                    playing = false;
                }
            }
            }
   
                
    }
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 80.78.146.–
Like
Reklama
Reklama
Mutagen
~ Anonymní uživatel
439 příspěvků
31. 7. 2011   #2
-
0
-

Me to taky error nehodilo a v pohode prehraju pisnicku

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
Like0
Newbie
1. 8. 2011   #3
-
0
-

Sakra nechápu čím to je

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.78.146.–
Like
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
1. 8. 2011   #4
-
0
-

A jakou chybu? A mají stejnou verzi .NET, pro kterou si to dělal i ty? A je to Release verze?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Like0
Newbie
1. 8. 2011   #5
-
0
-

   




Eror
************** Text výjimky **************
System.BadImageFormatException: není platná aplikace typu Win32. (Výjimka na základě hodnoty HRESULT: 0x800700C1)
v Auto_simulator.Form2.panel4_Click(Object sender, EventArgs e)
v System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)
v System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
v System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
v System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
v System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
Nahlásit jako SPAM
IP: 80.78.146.–
Like
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
1. 8. 2011   #6
-
0
-

Možná ... před časem mi začala moje vlastní aplikace padat při otevření dialogu (openfiledialog). Trochu jsem pohledal a nakonec jsem našel jednoho nešťastníka, který měl stejný problém a jeho zdrojem byl antivir (Avira). A opravdu, po odinstalování všechno běželo zase bez problémů. Možná to není ono a možná jo ....

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Kyry+2
Newbie
1. 8. 2011   #7
-
+1
-
Zajímavé

Nenastavoval jsi tam InitialDirectory ? Je možné, že máš win7 a komu to nejde má winXp a prostě tam ta složka neexistuje... Jinak mě nic nenapadá. Jinak BadImageFormatException (při initu formu) mi házela jedna aplikace na Xp, protože tam byla icona programu větší, než 32x32, na jednom PC dokonce blue screen :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.224.–
Vsadil jsem se, že budu mít na fóru nejlepší reputaci, pokud jsem ti pomohl(opravdu),
klikni na bezvýznamné plusko :-)
[b]Whether you think you can, or can't you are right ![/b]
Like0
Newbie
1. 8. 2011   #8
-
0
-

prosím ty kterým to jede aby sem napsali kolikati bitovej system mají .

Poslal jsem to 5 kámošům kteří mají win7 64bit (háže jim to eror) a jednomu co má win7 32bit (a tomu to jede bez problému)

Já mám win7 32bit může to být tímhle ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.78.146.–
Like
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
1. 8. 2011   #9
-
0
-

Samozřejmě, že může. Máš 'Platform target' nastaven na 'Any CPU'?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Like0
Newbie
1. 8. 2011   #10
-
0
-

#4 liborb
pokud bych já měl .Net zastaralou verzi a oni nejnovější tk by jim to mělo fungovat ne ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.78.146.–
Like
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
1. 8. 2011   #11
-
0
-

Moje zkušenost s verzemi .NET není dobrá, ale třeba se to zlepšilo, takže ti nepovím.

A co to nastavení projektu? Tam nemáš nastaveno x86?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Like0
Newbie
1. 8. 2011   #12
-
0
-

#11 liborb
no já jsem se stímhle ještě nikdy nesetkal napíšeš mi prosím kde a jak to mám nastavit (ten projekt) aby to jelo i na 32bit i na 64bit ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.78.146.–
Like
Kyry+2
Newbie
1. 8. 2011   #13
-
0
-

Project->properties->build->platform target a nastav tam x86 - pujde i na x64. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.224.–
Vsadil jsem se, že budu mít na fóru nejlepší reputaci, pokud jsem ti pomohl(opravdu),
klikni na bezvýznamné plusko :-)
[b]Whether you think you can, or can't you are right ![/b]
1. 8. 2011   #14
-
+1
-
Zajímavé

#13 Kyry
Neměl by tam spíše nastavit Any CPU?

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.217.52.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Like0
Newbie
1. 8. 2011   #15
-
0
-

Project->properties->build  a žádné platform target tam nemam :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.78.146.–
Like
Kyry+2
Newbie
1. 8. 2011   #16
-
0
-

Právě že ne, taky mi to připadá nelogické, ale z vlastní zkušenosti.. Například, pokud používáš DirectX knihovny a nastavíš any cpu a program běží na x64, nespustí se, hodí nějáký error při startupu. S x86 ale běží na x86 i na x64. Možná ale neni chyba vůbec v target platform.....

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.224.–
Vsadil jsem se, že budu mít na fóru nejlepší reputaci, pokud jsem ti pomohl(opravdu),
klikni na bezvýznamné plusko :-)
[b]Whether you think you can, or can't you are right ![/b]
Like0
Newbie
1. 8. 2011   #17
-
0
-

   

takhle to mám já

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.78.146.–
Like
Řešení
1. 8. 2011   #18
-
+1
-
Zajímavé
Vyřešeno Nejlepší odpověď

#16 Kyry
Já v tomhle nemám úplně přehled. Any CPU assembly používá 64 nebo 32 bit JIT podle toho kdo a kde ji spouští. Pokud takovou aplikaci spustíš na 64-bitovém systému, tak pochopitelně nebude fungovat volání 32-bitových knihoven. V takovém případě pomůže nastavení na x86 a to poběží opravdu všude. Ale jak řikám, může to být úplně jinak.

#17 Like
V Express edici je nastavení Platform target defaultně skryté a já už nevím, jak se k tomu nastavení dostat. EN Google to určitě bude vědět, stejně tak určitě poradí jaká je tam výchozí hodnota (platform target).

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.217.52.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Like0
Newbie
1. 8. 2011   #19
-
0
-

Všem moc děkuju už vše funguje jak má ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.78.146.–
Like
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 79 hostů

Podobná vlákna

VS 2005+EROR — založil GD-Amater

OpenFileDialog — založil Dejv

Změna nabídky OpenFileDialogu — založil Program-Master123

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý