Stáhl jsem si knihovnu pro podporu ssh2 funkcí do PHP... problém je v tom, že nevím jak to celé zkompilovat aby to vyhodilo .DLL
Najde se prosím někdo kdo pomůže?
Moje icq: 225407505
Fórum › C / C++
Jak skompilovat knihovnu?
Logan napsal:
st?hl sem si knihovnu pro podporu ssh2 funkc? do PHP...probl?m je v tom ?e nevím jak to cel? skompilovat aby to vyhodilo .DLL
Muzete mi prosim napsat, jake vsechny soubory obsahuje ten balicek, ktery jste si stahnul(nebo poslat link odkud jste to stahoval)? A pripadne v jakem prostredi pracujete(VC, Dev-C++, Codeblocks...)
najdete to tady:
http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=125852&package_id=137666&release_id=397866
a pracuju s Dev-c++
Logan napsal:
najdete to tady:
http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=125852&package_id=137666&release_id=397866
a pracuju s Dev-c++
Tak jsem to teda stahnul, ale v Dev-C++(resp. v g++) to patrne neskompilujete. Hned prvni chybova hlaska byla:
shh.cpp: In function `int main(int, char**)':
shh.cpp:26: error: `WINSOCK_VERSION' undeclared (first use this function)
shh.cpp:26: error: (Each undeclared identifier is reported only once for each function it appears in.)
make.exe: *** [shh.o] Error 1
A definici WINSOCK_VERSION jsem opravdu nenasel v winsock2.h od Dev-C++, ale ve VC++ 6.0 to zkompilovat slo,ale linker nenasel potrebne lib soubory. Ani jsem se nedocetl nikde v README, kde jsou potrebne zdrojove kody pro ony libky(prip. DLL)
No tak nevadí.Děkuji za vaši ochotu.Budu to patrně muset stáhnout z jiného zdroje...
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 15 hostů
Podobná vlákna
Maven - jak pridat knihovnu — založil pepa
Jak na knihovnu Icmp.dll — založil Borisek
Jak použít dll knihovnu v javě — založil Bicek
Nechce mi to skompilovat — založil Filip
Neviem ako skompilovat do *.jar — založil mienkofax
Moderátoři diskuze