Dobrý den všem, jsem tu nový, četl jsem spousty témat, zde na fóru, ohledně C/C#(šarp), ale stejně mi to nedá.
Pracuji s grafikou, už asi 5 let se věnuji 3D a animaci v programech, Cinema,Studio Max a nově i Blender (půl roku)
Zvolil jsem si Blender kvůli Game Engine.. Ale o to ani tak nejde.. Rozhodl jsem se, že dostanu do své hlavy jazyk C++.
Volba tohoto jazyka je pro mě jasná a neměnná z několika důvodů, běží na ní většina SW dnešní doby a přechod z tohodle jazyka na jiný, bude podstatně lehčí. Ale v čem spočívá můj problém.
Jsem majitelem dvou knih o C++ první je: Naučte se C++ za 21 dní a druhá je Mistrovství v C++ 3. aktz. vydání. Jenže, nahlédl jsem do knih a zjistil jsem, že tam není jak rozhýbat objekt, ale čistě jak psát program... Chci se zeptat, zda tyto knihy jsou na začátek pravá volba, začínat psát program ve smyslu "Ema má maso, ale Emil došel do krámu, apod." Chtěl bych spíš C++ využít v Game Enginech, nemyslím si, že napíšu herní engine, to je nesmysl, ale chtěl bych se naučit programovat v tomhle směru. Prosím Vás, jsem nováček zde na fóru a i v oblasti programování, tak jednejte se mnou jako když jste začínali Vy. Není mi 15, nechystám psát MMO Lineage III nebo co já vím, jsem nohama na zemi, pokud někoho z Vás moje téma nutí rejpat (jak jsem už tady hodněkrát viděl) tak prosím, udržte tu touhu a jen použijte křížek na prohlížeči, nebo se vraťte na předchozí page... Díky, sry za ponaučování, ale nepotřebuju tady číst, jak jsem blbej, kdybych nebyl, tak se neptám ...