TreeView.Nodes... – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

TreeView.Nodes... – Visual Basic – Fórum – Programujte.comTreeView.Nodes... – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Trebor0
Stálý člen
8. 8. 2011   #1
-
+1
-
Zajímavé

Nazdar pls poradte .....chcem niečo takéto

If TreeView8.Node6.Text = Label109.Text Then

       MsgBox("bla bla bla")

End If

Len neviem ako mám prvú polovicu prvého riadku napísať lebo napr. tento zápis je určite zlý. Vopred dík.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.7.–
jkonopasek0
Návštěvník
8. 8. 2011   #2
-
0
-

#1 Trebor
např. pro desátý řádek

if TV1.Nodes.Item(10).Text = ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.49.–
Trebor0
Stálý člen
9. 8. 2011   #3
-
0
-

vyhadzuje chybu !

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.7.–
jkonopasek0
Návštěvník
9. 8. 2011   #4
-
0
-

například tohle 100% funguje (TV1 je Treeview prvek)

TV1.Nodes(1).Text = "aaa"

...

If TV1.Nodes(1).Text = "aaa" then

    ..něco

End If

Je to VB6?

Používám TreeView přidaný komponentou Microsoft Windows Common Controls 6.0 (SP6)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.49.–
Trebor0
Stálý člen
9. 8. 2011   #5
-
0
-

ok díky a ešte by som cel niečo ako ?

If TreeView8.HociktoráNode.Text = "bla bla bla" then .....


hociktorá myslím všetky a nie náhodnu. vopred dík

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.7.–
jkonopasek0
Návštěvník
9. 8. 2011   #6
-
0
-

líbí se mi to slovo HocikteráNode - asi se jedná o procházení všech záznamů

For I = 1 To TreeView8.Nodes.Count

     If TreeView8.Nodes(i).Text = "..." then

        ..něco

    End If

Next I

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.49.–
Trebor0
Stálý člen
9. 8. 2011   #7
-
0
-

vyhodilo mi chybu ale nie v error list ale tu takú inú čo za behu sa ukazuje .... nevieš prečo ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.7.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Presuvanie Nodes — založil Trebor

Zoradenie Nodes — založil Trebor

C# - treeView — založil elvis

TreeView — založil marpit

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý