Byl bych pro zavést stránkování příspěvků ve všech tématech, defaultně například na 10 - 15. Možnost v nastavení editovat pro přihlášené uživatele.
již jednou v roce 2008 to v plánu bylo, ale stránkování zatím není.
http://programujte.com/…vani-topicu/
Fórum › Návrhy na vylepšení
Stránkování příspěvků v založeném tématu
Jelikož je téma nové, doplním i druhou úpravu (novinku), která by se hodila:
Pokud označím omylem něčí příspěvek za přínosný nebo naopak za zbytečný, už nemám šanci se opravit. Tudíž pokud omylem kliknu k blbosti na "přínosné" budu následně za blbce. Je to maličkost, moc se překliknutí nestává, ale přišel jsem na to, přes mobil - kde jsou malé ikonky ještě menší a možnost kliknutí vedle je velká.
Tak co Lukáši, koukneš na to? =)
#2 null_while
suhlasim, ked uz si pri tom, chcel by som nahlasit aj jeden mensi "bug" ohladom tohto, totiz ze ked niekomu ohodnotim prispevok, a chcem si pozriet napr. kto iny tak este spravil tak mi namiesto toho napise v title "Karma příspěvku (přínosný / nepřínosný)", pokial stranku normalne nerefreshnem...
#1 null_while
Byl bych pro zavést stránkování příspěvků ve všech tématech, defaultně například na 10 - 15. Možnost v nastavení editovat pro přihlášené uživatele.
Hlasování proběhlo, většina bylo pro nestránkování (stejně si lidé čtou ve většině případů všechno), další problém je při vícenásobných odpovědích (musíš stránkovat, abys viděl, na co přesně reaguješ), citacích, odkazováním, hledáním nejlepší odpovědi (neuvidíš co bylo před, za, reakce...), problémovější moderace příspěvků, zbytečné klikání...
Pokud označím omylem něčí příspěvek za přínosný nebo naopak za zbytečný, už nemám šanci se opravit. Tudíž pokud omylem kliknu k blbosti na "přínosné" budu následně za blbce. Je to maličkost, moc se překliknutí nestává, ale přišel jsem na to, přes mobil - kde jsou malé ikonky ještě menší a možnost kliknutí vedle je velká.
Je to v plánu :-). Ty nevyužíváš přes mobil mobilní verzi webu?
Jinak sry, že odpovídám později, odpovídal jsem jednou přes mobil, neodeslal a považoval za zodpovězené :-).
#4 Lordest
Zapracujeme na tom.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Návrh jazyka založeném na Pascalu — založil Wimby
Kolik si říct za správu systému založeném na Drupalu? — založil The Law