Ahoj,
je tu někdo, kdo by věděl jak na cross-kompilaci v GTKmm z Linux na Windows? Nebo věděl jak zprovoznit GTKmm na Windows? Po x hodinách se mi konečně podařilo GTKmm zprovoznit na Linuxech, ale na Windows pořád nic.
Díky moc
#1 Eatel
pro windows je i instalátor. http://developer.gnome.org/gtkmm-tutorial/3.0/sec-windows-installation.html.en
Zkoušel jsem ještě dřív než GTK, ale bylo to skoro ještě horší :-( Nechápu proč v IT nikdy nemůže nic fungovat tak jak by mělo :-(. Jestli mi někdo poradí jak úspěšně kompilovat GTKmm pro windows tak si snad jeho plakát pověsím nad postel :-D
to bola odpoved na moj zmazany post? nemyslim si, ze bol prave k teme, takze som ho zmazal, ale budiz:
podla mna na tom nie je az tak zle, ak chces robit v C++ multiplatformne.. skus si precitat nejake navody, na abclinuxu su celkom kvalitne. A ked sa k tomu neskor pripoji Qt Creator tak je to v pohode.
ale ak trvas na tom GTKmm, aku chybu ti konkretne vypisuje?
Zas takovej profík nejsem...jak to zjistím?
Knihovny skoro vypadaly v pohodě...potom co jsem do Visual Studia načetl sheety (ať už to má bejt cokoliv), tak se tvářilo, že všechny GTK fce zná (zmizelo to červený vlnkový podtržení u jejich volání).
Vlastnosti -> Linker -> Input ->Additional dependencies: nalinkováno toho tam je celkem dost...konkrétně:
v proměnném prostředí je GTKMM64_BASEPATH nastavena na složku s nainstalovaným GTKmm
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku