C# WPF černé okno – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C# WPF černé okno – .NET – Fórum – Programujte.comC# WPF černé okno – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
pr0gr4mm3r
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
23. 8. 2011   #1
-
0
-

Zdravím.
Po určité době používání mé C# aplikace se mi něco pokazilo v OS - jakmile aplikaci spustím, tak se nevykreslí grafika, okno je prostě černé.
Kód pracuje, ale extrémně pomalu. Dané vlákno CPU je vytíženo na maximum.

Program je napsán ve Visual C# Express 2008 (WPF). Pokud vytvořím prázdnou WPF aplikaci, je problém stále stejný - černé okno.

Po použití googlu jsem zkusil program spustit jako správce, reinstalovat ovladače GK, zkontrolovat aktualizace Windows. Spustil jsem .NET Framework verifier, který neobjevil nikde žádnou chybu. Nic z tohoto mi nepomohlo.

Prosím o rady, co to může způsobovat.
Předem děkuji!

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.251.241.–
Reklama
Reklama
23. 8. 2011   #2
-
0
-

Ahoj,

jaký OS? Pomůže změna themu? Pomůže přepnutí na SW renderování? Děje se totéž ve WPF 4?

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.217.52.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
pr0gr4mm3r
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
24. 8. 2011   #3
-
0
-

#2 djanosik
OS: Windows 7

změna theme u Windows nepomohla

WPF 4 jsem nezkoušelm, stejně jako přechod do SW renderování.

PC jsem už musel přeinstalovat, teď se snažím zpětně zjistit co ten problém způsobilo. Přepnutí na SW renderování by sice mohlo vyřešit problém, ale není to dobré řešení.

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.251.241.–
24. 8. 2011   #4
-
0
-

#3 pr0gr4mm3r
To je sice pravda, že SW renderování není dobrým řešením, ale bylo by pak naprosto jasný, že je problém v HW (ovladačích, DX, atd).

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.217.52.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
pr0gr4mm3r
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
24. 8. 2011   #5
-
0
-

#4 djanosik
Abych to uvedl na pravou míru, tak toto se stalo na PC zákazníků (už 2x).

Kvůli rychlému servisu jsem si nemohl PC nechat u sebe několik dní a laborovat, prostě jsem zkusil co jsem našel, a když to nepomohlo, tak jsem musel udělat čistou instalaci.

PC zákazníků jsou ve strojích, kam zákazníci nic neinstalují.

Jsou zakázány aktualizace Windows. To mě štve nejvíc. Kdyby se to stalo třeba po aktualizaci driveru pro GK. Ale ono je to jakoby zničeho nic.

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.251.241.–
24. 8. 2011   #6
-
+1
-
Zajímavé

#5 pr0gr4mm3r
Nevím, mně se to nikdy nestalo, ale WPF 3.5 obsahuje poměrně dost chyb. Pokud tomu nic zásadního nebrání, doporučují přejít na v 4.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.217.52.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 60 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý