Refresh metody z jiného formu – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Refresh metody z jiného formu – .NET – Fórum – Programujte.comRefresh metody z jiného formu – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Slim0
Návštěvník
28. 8. 2011   #1
-
0
-

Zdravím,

mám takový menší problém, potřeboval bych provést metodu (refreshnout ji), ale z jiného formu.

Zkusil jsem použít toto:

Form form = new Form();
form.vypis_db();

Doufám, že jsem vystihl podstatu věci.

Děkuji za veškerou pomoc!

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.211.–
Reklama
Reklama
28. 8. 2011   #2
-
0
-

#1 Slim
Nevystihnul, protože jsi nenapsal, co ti na tom nefunguje (základní věc). Předpokládám, že tu metodu nemůžeš zavolat kvůli tomu, že není public (veřejná).

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.217.52.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Slim0
Návštěvník
28. 8. 2011   #3
-
0
-

Jedná se o výpis z SQL (select).

A metodu jsem nastavil na public a stejnak se neprovede.

Na původním formu se provede bez jakýchkoliv problémů, ale, když je potřeba provést metodu, která vypisuje data na původním formu z jiného formu, tak se neprovede.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.211.–
28. 8. 2011   #4
-
0
-

#3 Slim
Zkus prosím pořádně popsat problém. Jak jsi poznal, že to nefunguje? Dochází k chybám? K jakým?

Voláš tu metodu nad správnou instancí formuláře? Jak a kde ten druhej formulář zobrazuješ? Co na to debugger?

Jak to má vlastně fungovat? První formulář zobrazí druhej a ten potom aktualizuje první? Nebo naopak?

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.217.52.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Řešení
Slim0
Návštěvník
28. 8. 2011   #5
-
0
-
Vyřešeno Nejlepší odpověď
Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.211.–
28. 8. 2011   #6
-
0
-

Takže špatná instance formuláře.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.217.52.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Slim0
Návštěvník
28. 8. 2011   #7
-
0
-

#6 djanosik
Přesně tak ;-) I tak děkuji za snahu

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.211.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 57 hostů

Podobná vlákna

Refresh formu — založil Eversmann

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý