Vstupní řetězec nemá správný formát. – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vstupní řetězec nemá správný formát. – .NET – Fórum – Programujte.comVstupní řetězec nemá správný formát. – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Mutagen
~ Anonymní uživatel
439 příspěvků
29. 8. 2011   #1
-
0
-

 Ahoj.

Nevim cim to je ale v jinej programu pouzivam tu stejnou funkci ale tady me nefunguje a hazi to error "Vstupní řetězec nemá správný formát."

string Stranka_Prevedeno;
		
		public void FindURLToDownload()
		{
			WebClient Download = new WebClient();
			string URL = String.Format(URLTextBox.Text);
			byte[] stranka = Download.DownloadData(""+URL+"");
					
			Byte2String(stranka);
			
			if (URLTextBox.Text == "")
			{
				URLTextBox.Text = "Zadej URL";
			}
			else
			{
				NajdiSoubor();
			}
		}
		
		public void Byte2String(byte[] Stranka)
		{
			Encoding Enc = Encoding.UTF8;
			Stranka_Prevedeno = Enc.GetString(Stranka);
		}
		
		public void NajdiSoubor()
		{
			string DownloadLink = String.Format(Stranka_Prevedeno);
			string DownloadLink2 = DownloadLink.Substring(DownloadLink.IndexOf("file=content/")+13);
			string[] DownloadLink3 = DownloadLink2.Split("&".ToCharArray(),2);
			URLTextBox.Text = DownloadLink3[0];
		}

Nevite nekdo proc mi to pise ? ja teda vubec nevim :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
Reklama
Reklama
Mutagen
~ Anonymní uživatel
439 příspěvků
29. 8. 2011   #2
-
0
-

Abych byl presnejsi tak na tomto to hazi error ->

string DownloadLink = String.Format(Stranka_Prevedeno);

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
29. 8. 2011   #3
-
0
-

Ahoj,

chyba je někde mezi klávesnicí a židlí. Metoda string.Format takhle dost dobře fungovat nemůže, protože nemá co formátovat. Proč ji tam vlastně máš?

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.217.52.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 39 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý