Fórum jako celek nabízí nepřeberné množství funkcí, vychytávek a zákoutí, které standardní uživatel moc neprojíždí. Jsou to sekce, kterým se nevěnujeme nebo jsou velmi málo aktualizované. Po delším zamyšlení každého (schopného zamyslet se) z nás dojdeme k názoru, že je to škoda.
Jak nadpis mého strašně originálního příspěvku v strašně originální sekci offtopic napovídá jedná se o osobní startup každého jednoho z nás. Představení, uvedení, začlenění se - ano, sekce Představ se!
První věcí, kterou jsem udělal, když mě vítr po několika letech zavál na novou verzi (Auroru) Programujte.com bylo, představení. Proč nevyužít této skvělé, jednoduché možnosti představit se potencionálním kolegům, zákazníkům, zaměstnavatelům, spamerům, rejpalům a vyšší moci, než pár řádky. Tím spíš mě mrzí, že takovýchto příspěvků je v této sekci pouze 5 a jelikož vím, že nejste žádní blbci a víte, že jeden z příspěvků v této sekci je můj. Dokážete si jistojistě spočítat, že minimálně 20% ze všech příspěvků stojí za starou Belu :-D.
Nabádám členy, nabádám redaktory, nabádám kolegy z řad moderátorů, kolegy z řad budičů, budižkničemů, programátorů, vývojářů, matematiků, designerů a vůbec této havěti - představte se, dejte do éteru informace o svém životě mezi nulami s jedničkami i mimo ně.
Přeji hezký zbytek večera, noci, rána - ať už jste kdekoliv.
PS: Prvních dvacet volajících má na WebExpo 2011 pivo zdarma :-P
PS 2: Curo, tebe se to netýká^^ :-D