Hledáme programátora multidotykových aplikací v c++ ve 3D – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Hledáme programátora multidotykových aplikací v c++ ve 3D – C / C++ – Fórum – Programujte.comHledáme programátora multidotykových aplikací v c++ ve 3D – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

1. 9. 2011   #1
-
0
-

Hledáme stabilního a dlouhodobého spolupracovníka pro vývoj aplikací přímo na míru jednotlivým zákazníkům.Nyní pracujeme na aplikacích pro Kofolu, Prazdroj a BAT. Grafiku jsme schopni připravit, ale od Vás to potřebujeme „rozpohybovat“ a provázat s dotyky – ve zkratce.

- programování multidotykových aplikací v c++ ve 3D, engine na vlastním výběru, fyzika atd. také
- zdroj dat pro multidotyky - protokol TUIO - http://tuio.org/
- máme aplikaci, která vyhodnocuje dotyky a pomocí výše uvedeného protokolu vysílá jejich souřadnice
- knihovny do céčka - OpenFrameworks a ofxTuioWrapper - http://www.openframeworks.cc/ https://github.com/…TuioWrapper/
- je možno změnit knihovny, dle dohody a konzultace
- aplikace poběží až na osmi projektorech v jedné dlouhé ploše (grafika nvidia nebo ati, konfigurace 1x8) s rozlišením 1280 x 720 px / jeden projektor, celkem tedy až 10240 x 720 px
- je třeba naprogramovat edge blending pro projektory - teorie na http://paulbourke.net/…r/edgeblend/
- os win 7
- pc - koupíme takové, jaké bude třeba, zatím intel i5, 4 core, 4GB ram dual, grafika ATI HD5770
- grafické karty se vyberou po konzultaci

Pro bližší informace mne prosím kontaktujte na 721 562 103, případně semrad@touch-bar.cz s pozdravem Petr Semrád - Executive Head - TOUCH BAR s.r.o.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.31.–
null_while
~ Moderátor
+6
Věrný člen
1. 9. 2011   #2
-
0
-

#1 TOUCH BAR
Chápu dobře situaci?

Uzavřeli jste spolupráci se jmenovanými společnostmi bez programátora?!

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.103.–
WEBNIA.cz - tvorba webových stránek
1. 9. 2011   #3
-
0
-

#2 null_while
Stávající tým nevyhovuje tempu, které bylo nastoleno obchodním odd. Bez programátora by jsme se těžko byli schopni prezentovat na takové úrovni, aby jsme se k takovým společnostem byť jen přiblížily, ale je pravdou že se složitějšími aplikacemi mají kluci problémy, proto hledám nové posily. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.31.–
null_while
~ Moderátor
+6
Věrný člen
1. 9. 2011   #4
-
0
-

#3 TOUCH BAR
V tom případě přeji hodně štěstí a doporučuji vyvěsit inzeráty i např. na jobs.cz. :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.103.–
WEBNIA.cz - tvorba webových stránek
1. 9. 2011   #5
-
0
-

Díky moc za komentář a povzbuzení. Vy se v dané problematice orientujete, případně máte někoho na doporučení? Díky a s pozdravem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.31.–
null_while
~ Moderátor
+6
Věrný člen
1. 9. 2011   #6
-
0
-

#5 TOUCH BAR
Bohužel se v podobných jazycích neorientuji a jsem v nich laik, kontakty mám nicméně si myslím, že jsou časově vytížené, ale osobně si myslím, že tato pracovní nabídka je nejen velmi zajímavá, ale reference a zkušenost z ní může být pro programátora velkým přínosem, nehledě na to, zda-li již zkušenosti má. 

Já holduji webdesignu a PHP. :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.103.–
WEBNIA.cz - tvorba webových stránek
1. 9. 2011   #7
-
0
-

Rozumím i tak díky za info .-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.31.–
Šťouchal0
Stálý člen
1. 9. 2011   #8
-
0
-

Jak píše null_while - zkušenost by to byla výborná. Mít zkušenosti s céčkem tak bych do toho šel i jako bokovka na výpomoc. - Právě kvůli zkušenostem, přeci jen tohle se nedělá každý den :-)

Přeji hodně štěstí do zdářného dokončení projektu. ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.191.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

Hledáme programátora C/C++ — založil Zdenek Pechal

Hledame programatora C++ — založil TRIPSI

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý