Zdravím,
při přispívání do diskuze by se mohlo hodit informování o tom, že někdo další už k danému tématu přispěl (a tudíž nemusím odpovídat). Co myslíte?
#1 Šťouchal
Tohle je strašně relativní. Vem si příklad, že by si dořešil svůj problém nebo pouze přispěl jedním příspěvek do diskuse v offtopicu, který se většinou velmi větví a je dlouhý. Další příspěvky by tě již nezajímali a ty by si dostával upozornění o 20 dalších zprávách, které už by tě nezajímali. Navíc by si musel stránkovat v přehledu událostí.
Možná alternativa je tuto volbu dále defaultně nenastavovat a povolit upozornění v nastavení.
#4 null_while
Asi mluvíme o něčem jiném - mě šlo o to, abych když kliknu na "Odeslat" po vyplnění příspěvku v aktivní diskuzi dostal info o tom, že někdo právě také odpověděl na to samé vlákno a tudíž můj příspěvěk může být již nepotřebný. Kobi mě ale navedl ;)
#1 Šťouchal
Přidal jsem automatickou kontrolu každou minutu + jsem to napojil na notifikační systém.
Pokud tedy budete mít záložku otevřenu a sem tam se kouknete, zdali není něco nového, pak uvidíte hned počet nových příspěvků, jsou-li nějaké + v titulku stránky (na záložce) se objeví notifikace, že je k dispozici nová událost (podobně, jako když na vás někdo reaguje nebo vám dojde nová zpráva).
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku