OpenGL – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

OpenGL – C / C++ – Fórum – Programujte.comOpenGL – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Ri?o Kaka?0
Stálý člen
26. 11. 2006   #1
-
0
-

Neviete my odporucat nejaky dobry kurz kde by som sa mohol naucit OpenGL. A nejake vivojove prosdredie. A moze byt aj nejaka kniha. :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
26. 11. 2006   #2
-
0
-

u vas na Slovensku je vivoj s mekkym i ?

nejlepsi na openGL jsou : nehe tutorialy - staci google ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Ri?o Kaka?0
Stálý člen
26. 11. 2006   #3
-
0
-

Diky. A ci je vivoj s mekkim i sa pitas nepraveho cloveka. Ja niesom s gramatikov kamarat. :ms_0011:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
26. 11. 2006   #4
-
0
-

pokud je problem se syntaxi tak nemuzes bejt programator ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
eMan0
Stálý člen
26. 11. 2006   #5
-
0
-

zacatecnik píše:#
# pokud je problem se syntaxi tak nemuzes bejt programator ;-)


hehe :D kec

Wizard píše:#
# Neviete my odporucat nejaky dobry kurz kde by som sa mohol naucit OpenGL. A nejake vivojove prosdredie. A moze byt aj nejaka kniha. :D



zadna ceska kniha pokud vim neni, v anglictine je dobrej eBook RedBook, neHe tutprialy jsou zaklad, jako vyvojovi prostredi muzes pouzit Visual C++ nebo treba i Delphi.

btw: vyvoj se samo pise s Y

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
27. 11. 2006   #6
-
0
-

eMan píše:#
#

zacatecnik píše:#
# pokud je problem se syntaxi tak nemuzes bejt programator ;-)

#
#hehe :D kec#
##
#

Wizard píše:#
# Neviete my odporucat nejaky dobry kurz kde by som sa mohol naucit OpenGL. A nejake vivojove prosdredie. A moze byt aj nejaka kniha. :D

#
##
#zadna ceska kniha pokud vim neni, v anglictine je dobrej eBook RedBook, neHe tutprialy jsou zaklad, jako vyvojov[podtrzene]i[/podtrzene] prostredi muzes pouzit Visual C++ nebo treba i Delphi.#
##
#btw: vyvoj se samo pise s Y



to vis ze jo ty ho uc cesky ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
eMan0
Stálý člen
28. 11. 2006   #7
-
0
-

To zacatecnik: taky pravda :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ri?o Kaka?0
Stálý člen
2. 12. 2006   #8
-
0
-

a k tomu Visual C++ pokial viem tak to neni freeware. Takze zostanem pri Dev-C++

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
eMan0
Stálý člen
2. 12. 2006   #9
-
0
-

To Wizard: myslim ze MS uvolnilo nake studio pro studentske pouziti nebo tak neco, rozhodne doporucuju http://www.codeblocks.org/ nez Dev-C++.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ri?o Kaka?0
Stálý člen
2. 12. 2006   #10
-
0
-

diky moc skusim to a uvidim ci je to lepsie.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ri?o Kaka?0
Stálý člen
2. 12. 2006   #11
-
0
-

no neviem Dev-C++ je lepsi ten CodeBlocks my neskopilovat moje OpenGl programy.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jura_0
Stálý člen
2. 12. 2006   #12
-
0
-

To Wizard: Nic proti, ale jak Dev-C++, tak Codeblocks pouzivaji stejny kompilator, takze tady chyba patrne nebude. Zkus se podivat, jestli si nastavil vsechny cesty k libkam popr. k include souborum.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ri?o Kaka?0
Stálý člen
3. 12. 2006   #13
-
0
-

to ze pouzivaju ten isty kompilator viem. Ale uz sa mi to podarilo musel som tie kniznice dat aj do linkeru projectu divne co.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
eMan0
Stálý člen
3. 12. 2006   #14
-
0
-

To Wizard: :D chjo, musis jsi taky o tom neco zjistit nez reknes "no neviem Dev-C++ je lepsi", jinak stahnout jsi tam muzes i jinej kompilator, doporučuju ten od MS...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rišo Kakaň0
Stálý člen
3. 12. 2006   #15
-
0
-

ano sorry nemam sudim podla prveho dojmu. a kde mam najst ten kompilator na stranke toho programu???

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
eMan0
Stálý člen
3. 12. 2006   #16
-
0
-

http://msdn.microsoft.com/visualc/vctoolkit2003

urcite uz bude hodne novejsi toolkit....musis trosku hledat a pujde to samo...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

C++, OpenGL, SDL /// C++, OpenGL — založil Kolemjdouci

VC a OpenGL — založil Alan

OpenGL 1.4 — založil koudis;

OpenGL — založil Miro1701

OpenGL? — založil Lordest

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý