Send Post k získání další stánky – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Send Post k získání další stánky – .NET – Fórum – Programujte.comSend Post k získání další stánky – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Mutagen
~ Anonymní uživatel
439 příspěvků
2. 9. 2011   #1
-
0
-

Zdravim.

Mma takovej veklikej dotaz. Jak mam poslat HTTPPost abych se diky nemu dostal na dalsi stranku ktera je pod heslem?

Kod na HTTPPost mam ale vubec nevim jak zistit informace z ty dalsi stranky.

A jeste jedna otazka k SendPost chtel bych poslat HTTPPost abych si stahnul soubor jenom nevim jak to udelat protoze Kdyz poslu HTTPPost tak nevim jak udelat aby me ten soubor se ukazal ze chce stahnout ...

Díky za vsechny rady od zkusenejsich

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.202.104.–
Reklama
Reklama
2. 9. 2011   #2
-
0
-

Ahoj,

k tomu se nedá nic říct, protože vlastně nevím, co chceš udělat. To máš ASP.NET aplikaci a chceš tam vyřešit přihlašování? Nebo se jedná o jiný typ aplikace (WPF, WinForms), která potřebuje získat přístup k nějaké zabezpečené stránce?

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.217.52.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Mutagen
~ Anonymní uživatel
439 příspěvků
2. 9. 2011   #3
-
0
-

#2 djanosik
Ano jde o WinForm a potrebuju obejit prihlaseni a dostat se na stranku co je jakoby pod tim prihlasenim a pak si z ty stranky stahnout informace ... Snad uz me dobre chapes.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
2. 9. 2011   #4
-
0
-

#3 Mutagen
Dobře. Potřebuješ zjistit, jak na té stránce funguje přihlašování (jaký se odesílá požadavek, s jakými informace) a stejné informace pak odeslat v HTTP požadavku. Nejsem si ale jistej co všechno bude nutný vyřešit (cookies, event validace). Nevím.

Pokud jde o to stažení souboru, tak to se ti nikde neukáže. Proč tam potřebuješ HTTP post? Nestačí třída WebClient?

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.217.52.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Mutagen
~ Anonymní uživatel
439 příspěvků
2. 9. 2011   #5
-
0
-

Právě že nestaci tato trida protoze ta zvlada soubory jenom kdyz je na ne prijmy odkaz (.rar apod) teda nevim to presne jestli jenom tohle nebo ten Webclient neumim moc pouzit ... Ale k veci Odeslat neni problem ty informace horsi je prave to ze az se to prihlasi "jakoby" tak jak muzu mit jistotu ze mi to zustane rpihlaseno kdyz pouziju treba tridu webclient abych si stahnul zdrojak a neco v nem nasel ?

No jde o stahovani z CZshare tam se odesila http post a pak se ukaze dialog s tabulkou ulozit soubor zejo ... Nevim jak by to mohlo fungovat jinak ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 43 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý