PDFko – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

PDFko – PHP – Fórum – Programujte.comPDFko – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
rainbof0
Newbie
7. 9. 2011   #1
-
0
-

zkoušim pomoci PDFlib vyrobit PDFko ale narážím na to že tato knihovna prodělala nějaké radikalní změny a zatím žádný tutoriál nebyl funkční, stejně tak dokumentace se hemží odkazy poznámkami o "deprecated" funkcích.

Nepotřebuju žádnou velkou světobornost. jeden jpg obrázek, oddělovací čáru a text :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.233.145.–
Reklama
Reklama
Řešení
null_while
~ Moderátor
+6
Věrný člen
7. 9. 2011   #2
-
0
-
Vyřešeno Nejlepší odpověď
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.103.–
Webnia.cz - tvorba webových stránek
Míša
~ Anonymní uživatel
105 příspěvků
7. 9. 2011   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.27.–
Paja2
~ Moderátor
+2
Věrný člen
7. 9. 2011   #4
-
0
-

Já doporučuji mpdf

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.20.137.–
rainbof0
Newbie
7. 9. 2011   #5
-
0
-

no na freePDF jsem se díval ale to není ta bundled PDFlib.  :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.233.145.–
null_while
~ Moderátor
+6
Věrný člen
7. 9. 2011   #6
-
0
-

Je tu zmíněno několik již hotových řešení, které jdou hravě upravit, nainstalovat a jsou i ověřené. Navíc pokud nepotřebuješ světobornost, jak píšeš, nechápu proč nevyužiješ například zmiňovaný fPDF nebo příklad ze sitePointu. Myslím si, že skript, který ti bude konvertovat přímo ...jeden jpg obrázek, oddělovací čáru a text... nenajdeš a nikdo ti ho zdarma nenapíše. :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.103.–
Webnia.cz - tvorba webových stránek
rainbof0
Newbie
8. 9. 2011   #7
-
0
-

no proto že technicky jde o volani statickeho interpreta php ktery uz existuje (a ma zakompilovany std. knihovny a s tim uz nehnu), z jineho jazyka nez je php predodim mu prave jeden (vygenerovany) "soubor" (po stdin). Tato hotova reseni vyzaduji dodatecne knihovny coz by pro mne znamenalo takovy projekt vzit upravit a includovat k memu programu a cele jako jeden program spustit. Tedy mnohonasobne vic. mPDF nebo FPDF by se mi libilo ale bohuzel jsem omezen na pdflib. 

Nevyzadoval jsem aby to nekdo neco psal za mne, napisu si to sam, ale proste po nekolika hodinach jsem skoncil s tim ze vetsina tutorialu pouziva ruznou smes dnes deprecated funkci. Nic vic nic min. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.233.145.–
rainbof0
Newbie
8. 9. 2011   #8
-
0
-

ještě doplním že návod ze sitepointu právě zkouším a vypadá to celkem slibně stěžuje si to jen na fonty ale do už nebude snad tak špatné.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.233.145.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 39 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý