Sorry za offtopic, ale náhodou jsem objevil toto vlákno a dost jsem se při čtení pobavil :D
Doporučuji přečíst až do konce :D
EDIT: Odstraněn odkaz // Survik1
Hmm. Velká část z nás tu má poměrně staré příspěvky. Já někdy z roku 2006 (po odtajnění archivu) a myslím, že by se mi moc nelíbilo, kdyby to takhle někdo vytáhl na povrch a začal se tím bavit. Vám ano?
Mimochodem, odkazovaná diskuze je jedna z těch nudnějších a tohle vlákno vám za pár hodin zřejmě smažu :)
#4 djanosik
Je pravda, že tento topic nemá žádnou podstatnou informační hodnotu, ovšem sekce offtopic nemá veřejně vepsaná pravidla nebo naopak není porušeno něco co by uživatel zveřejněním porušil, proto nesouhlasím se samovolným mazáním příspěvků z jakékoliv sekce. Je fakt, že zde by výjimka být mohla.
Zeptám-li se na to, jak se máte v danou hodinu, daný den, jak bylo v práci, očekávám odpověď, která má určitou informační hodnotu a zároveň patří do sekce offtopic, protože je tato informace sice chtěná, ale méně podstatná. Založím-li téma se spamem a odkazy na stránky, automaty, linkery, apod. už to pro nikoho z nás nemá informační hodnotu. Stejně tak jako hanlivé příspěvky, které nemají pro nikoho z nás informační hodnotu.
Toto vlákno by mohlo být v pořádku, kdyby se odkazovalo na topic, který byl zajímavý a nebyl dořešen, jeho řešení nebylo správné, apod.
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku