Hľadám dobrú dušu – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Hľadám dobrú dušu – PHP – Fórum – Programujte.comHľadám dobrú dušu – PHP – Fórum – Programujte.com

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
Benecore0
Newbie
10. 9. 2011   #1
-
0
-

Zdar php maniaci

Hľadám človeka čo dokáže jeden funkčný skript vložiť do druhého tak aby to samozrejme fungovalo. Jedná sa mi o Image Hosting. Skript ktorý používam nemá API pre vzdialený upload napr. z mobilu. Mám však funkčný skript pre upload z mobilu a ten potrebujem vložiť do Image Hostingu. Nerobím v PHP, ale podľa mňa by s tým človek PHP zdatný nemal mať problém.

Ďakujem vopred za odpovede

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.41.5.–
DevPDA - Software development
http://devpda.net
null_while
~ Moderátor
+6
Věrný člen
10. 9. 2011   #2
-
0
-

#1 Benecore
Spoléháš na to, že ti někdo bude věnovat čas, programovat pro tebe - zdarma? Pochybuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.103.–
WEBNIA.cz - tvorba webových stránek
Benecore0
Newbie
10. 9. 2011   #3
-
0
-

Myslel som, že existujú (na SK a CZ) aj ludia čo programujú zdarma (freeware), ale to je možné asi len v zahraničí. Image Hosting skript ktorý používam je tiež zdarma. 

Vloženie toho 5 riadkového skriptu do Image Hostingu by pre niekoho čo ovláda PHP na strednej a možno základnej úrovni by netrvalo viac ako 10 minút. 

Ak sa nik nenájde "nezabijem sa" ale platiť za to ozaj nebudem kedže aj Image Host skript mám zdarma. Iné by bolo keby som zaplatil za ten Image Host potom by som zaplatil aj za takúto úpravu ak by ju nespravil autor.

BTW:

Ja programujem tiež zdarma. Síce to nie sú aplikácie za ktoré sa pýtajú peniaze, ale čas strávený pritom mi nik nezaplatil a ani nechem aby mi za to platil.

Nahlásit jako SPAM
null_while
~ Moderátor
+6
Věrný člen
10. 9. 2011   #4
-
0
-

A nemyslíš si, že tohle je především tvůj problém? Jinak to, že to trvá 10 nebo 100 minut nikoho zajímat nebude, je to práce, která vyžaduje soustředění, námahu i znalost. Pokud programuješ ty zdarma, tak je to především tvůj problém a problém to je. 

Je to jako kdyby si přišel za truhlářem a řekl, tady mám dřevo, udělej mi skříň. Já ho měl zdarma, tak to udělej taky zdarma. Rozumíš tomu a složené to máš za 10 minut. 

Btw. program s freeware licencí je tvořen lidmi, kteří ho jako freeware vytvořit a šířit chtěli, nikoliv lidmi (programátory), kteří za tuto práci nedostali zaplaceno. Rozumíme si? 

PS: Pokud programuješ neměl by pro tebe být problém kdejaký opensource nasadit, ať je to v pythonu, php nebo javě. Při nasazování (lepení) kódu mu nepotřebuješ rozumět, tím spíš, že je k němu dokumentace a v lepším případě i instalační postup. 

Nahlásit jako SPAM
Benecore0
Newbie
10. 9. 2011   #5
-
0
-

OK už to chápem.

Ja programujem v Pythone a začínam v Jave a C++. V PHP som nerobil nič tak neviem, ale pravda je, že všetky jazyky sú v podstate rovnaké len sa trochu líši zápis, zátvorky atď..

Skúsil som include, ale také jednoduché to asi nebude.

Aj tak Dík

Nahlásit jako SPAM
null_while
~ Moderátor
+6
Věrný člen
10. 9. 2011   #6
-
0
-

#4 null_while
Nechce se mi v tom vrtat, ale nastavování nějakého skriptu, který pracuje s adresáři musíš prvně nastavit chmod (práva) adresáře, potom vložit skript (include, require_once) tam, kde vložen má být. Případně spojit s databází. Bohužel nemám čas se v tom teď vrtat víc.

Nahlásit jako SPAM
null_while
~ Moderátor
+6
Věrný člen
10. 9. 2011   #7
-
0
-

Hele zítra budu mít něco málo času okolo oběda, tak si mě přidej na FB nebo napiš PM a já se Ti na to zítra kouknu.

Nahlásit jako SPAM
Řešení
Benecore0
Newbie
10. 9. 2011   #8
-
+1
-
Zajímavé
Vyřešeno Nejlepší odpověď

Ďakujem ti. Ak by to išlo tak by to bolo super. Píšem aplikáciu ktorá bude uploadovať obrázky na ten Image Hosting. Pridám tam aj iné napr. Imagshack, tynipic atď... ale priorita je môj Hosting. Už som jednu mal hotovú, ale upload bol robený len do jednej zložky bez náhľadov a potom indexovaný na screen.devpda.net.

Programujem v Pythone pre S60 (symbian) a kým bude Symbian živý (2014-2016) tak budem robiť app len preň. Keď zanikne tak prejdem na QT pre W7 alebo Javu pre Android to ešte uvidím.

Ešte raz vďaka zajtra sa ozvem

Nahlásit jako SPAM
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

Hladam programatora — založil Redix

Hľadám C# programátorov — založil FrewCen

Hladam programatora v C — založil matogroso

Hľadám pomocníkov — založil Xmanik

Hľadam projekt - C# C++ — založil mephi

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý