Dobrý deň. Ja by som sa chcel popýtať na nejaké informácie ohladom WP (Windows Phone) :
1: Chcel by som si spraviť úplne jednoduchú hru (napr. hada) a chcel by som ju pre WP (v XNA). Lenže, problém je, že nemám mobil s OS WP, ale s Androidom. Dá sa preinštalovať OS v mobile s Androidu na WP? Alebo keby nechcem preinštalovávať, dá sa využiť len WP Emulátor? Myslím aj ako akcelerometer či by sa dal použiť?
2: Dá sa mnou vyrobená hra pre WP (napr. teda ten had) dať do mobilu s WP? Lebo sa mi zdá, že niekde som čítal, že ak chcem dávať hry do mobilu s WP musím byť registrovaný. Ale na Slovensku sa ešte nedá registrovať. Neviem, či je to len pre vývojarov potrebné, keď chcú umiestňovať hry na marketplace, alebo aj pre normálnych uživateľov. Skrátka, či sa daju dať hry s PC na mobil s WP?
3: Vedeli by ste mi poradiť, kde by som zistil používanie napr. akcelerometra a dotykového displaya? Najlepšie by bolo, ak by niekto poznal nejaký tutoriál na programovanie jednoduchej hry pre WP (napr. ten had) a bolo by tam popísaný postup a aj ovládacie prvky na dotykové mobyli.