Instalace SDL – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Instalace SDL – C / C++ – Fórum – Programujte.comInstalace SDL – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Miroslav Kajan0
Věrný člen
26. 11. 2006   #1
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
eMan0
Stálý člen
26. 11. 2006   #2
-
0
-

Hlásí ti to něco?

Zkus si stáhnout a spustit nějaký hotový program, jestli funguje.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Miroslav Kajan0
Věrný člen
26. 11. 2006   #3
-
0
-

To eMan: Zkoušel jsem stahovat nějaký zdrojáky přímo z toho zdroje. Nehlásí mi to vůbec nic, vypadá to naprosto OK, akorát, že se nic nespustí. Includuje se pouze sdl.h, ne?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
eMan0
Stálý člen
26. 11. 2006   #4
-
0
-

ujisti se že máš u pragramu nebo ve windows DLL knihovny, i když by chyběla DLL tak myslím že by to něco hlásilo(99procent). Myslim ze SDL ma nekde chybovy proud, ktery se vypisuje do textaku, tak sa na nej pozri. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
27. 11. 2006   #5
-
0
-

sdl neznam, asi je to blbej napad, ale : funguje tam GetLastError ??

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
eMan0
Stálý člen
27. 11. 2006   #6
-
0
-

To zacatecnik: jo jo funguje... :D ale je to trosku jinak...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
28. 11. 2006   #7
-
0
-

http://programujte.com/view.php?cisloclanku=2005092003-SDL---Uvod

Kdo hledá, najde.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
zacatecnik0
Super člen
29. 11. 2006   #8
-
0
-

eMan píše:#
# To zacatecnik: jo jo funguje... :D ale je to trosku jinak...


proc ten smajl ? okej tak jak to teda funguje "jinak" ? - pokud ovsem tady jen neplacas blbosti :ms_0306:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
eMan0
Stálý člen
29. 11. 2006   #9
-
0
-

To zacatecnik: ty tu placas blbosti, rikal jsem ze v openGl gelLast Error jede....

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
29. 11. 2006   #10
-
0
-

ano cist jeste umim a ptam se tedy co znamena ta veta - "ale trochu jinak"
myslim ze otazka neni tezka ani vtirava ani nijak jinak proste se ptam jak to myslis

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
eMan0
Stálý člen
29. 11. 2006   #11
-
0
-

To zacatecnik: nemyslim to spatne, jenom me dostala ta veta pokud ovsem tady jen neplacas blbost ale v pohode :D, myslel jsem to tak ze snytaxe je trosku jinak, v openGL se pouziva glGetError()..jenom jsem jsi nemohl spomenout jak to je...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
29. 11. 2006   #12
-
0
-

1) to glGetError() dekuju to sem chtel vedet jak to je, proc lidi nemluvi primo a chodi okikama pak vznikaj takovy dialogy a lidi si myselj ze prudim :/
2) vzpomenout ! (sorry matuirita se blizy a nejde mi to netrenovat ;) )
3) mno to pokud neplacas blbost sem nemyslel jako urazku (nejspis to ale tak vyznelo- jestli to tak vidis tak mas me sorry) myslel sem tim jestli sis to nevymslel vis, dik za infa ahoj

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
eMan0
Stálý člen
29. 11. 2006   #13
-
0
-

To zacatecnik:

1-2, prave na to jsem jsi nemohl vzpomenout, (klidne me opravuj, maturitu mam taky blizko a jen me to pomuze :D)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Miroslav Kajan0
Věrný člen
29. 11. 2006   #14
-
0
-

To zacatecnik: Trénuj, trénuj

blizy

:)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
zacatecnik0
Super člen
29. 11. 2006   #15
-
0
-

jj u tohodle slova sem se zarazil, ale vzhledem k tomu ze sem prepracovanej a byl sem linej otevirat www.pravidla.cz :)
mno ale narozdil od nekterych tady ja si to nevykladam spatne - jako buzeraci, ja se zastidim a odnasim si pouceni ;)

edit: kazdopadne je zajimave ze tady nechavas takovy OT, kdyz si rek jakmile ho uvidis samzes a ted sam postujes ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
eMan0
Stálý člen
29. 11. 2006   #16
-
0
-

To zacatecnik: tohle sem musel dat, protoze je to slusnej LOL ze v prispevku kde nekoho "buzerujes" za chybu udelas sam chybu :D.
Ale halvni problem tady tech prispevku je ze delas OT a potom se vubec v danem topicu nemluvi o danem problemu ale o i/y :(. Takze az budou PM, muzes nam to vsem posilat :D....

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
29. 11. 2006   #17
-
0
-

clovek neni tvor neomylny, jestli me chces urazit nemas sanci, ja proste taky chybuju - vim to a snazim se z toho poucit. Ale myslim ze skoncime nas OT, ted a tady. cauves

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

Instalace — založil bohetik

Instalace — založil Ondra

Instalace — založil papajda

Instalace — založil xjxj

Instalace — založil homelin

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý