Stažení souboru z ftp – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Stažení souboru z ftp – C / C++ – Fórum – Programujte.comStažení souboru z ftp – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Midnight
~ Anonymní uživatel
78 příspěvků
15. 9. 2011   #1
-
0
-

Zdravím!

Vytvořil jsem program ve Windows za pomoci QT, který se po spuštění připojí na mé ftp a stáhne soubor. Problém je, že pokud tento program spustím "ručně", funguje bez probémů, soubor se normálně stáhne. 

Jenže když jej uložím do registrů tak, aby se spustil při startu počítače, jakoby všechny úkony provede, ale soubory se nestáhnou žádné ( nebo se možná stáhnou, ale každopádně já je nevidím ). Dokonce metody, které mají za úkol pohlídat, zdali byl soubor stažený, se tváří, jakoby bylo všechno v pořádku.

Napadlo mě, že může být problém například v oprávnění, jelikož jak říkám, program se spouští bez mého poklikání. Nebo také proto, že je spuštěn dříve, než stačí operační systém vyřknout zaklínadla, která umožní přenos po ftp. Fakt nevím. Říkal jsem si, že třeba někoho z vás něco napadne.

Díky za pomoc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.224.–
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
15. 9. 2011   #2
-
0
-

A určuješ adresář, kam se to má stáhnout nebo se to stahuje do aktuálního adresáře?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Midnight
~ Anonymní uživatel
78 příspěvků
15. 9. 2011   #3
-
0
-

Do aktuálního.

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.224.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
15. 9. 2011   #4
-
0
-

A ten při startu může být jakýkoliv, třeba ten s woknama, takže se ti soubor stáhne, ale do adresáře, kde ho nehledáš. Asi nejlepší bude určit adresář a pokud to chceš stáhnout do stejného adresáře jako je tvůj program, tak ten adresář získat z jeho umístění.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Midnight
~ Anonymní uživatel
78 příspěvků
15. 9. 2011   #5
-
0
-

Máš pravdu, děkuji za pomoc, už mi to funguje.

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.224.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 43 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý