Konzole - clear – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Konzole - clear – C / C++ – Fórum – Programujte.comKonzole - clear – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
fnenks+1
Stálý člen
17. 9. 2011   #1
-
0
-

zdravim, delam textovou hru abych si procvicil programovani, delam to jenom v konzoli a mam otazku:
-je nejaky prikaz ktery mi vycisti text z obrazovky?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.84.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
17. 9. 2011   #2
-
0
-

obligatni otazky: jakej system, jakou knihovnu na praci s konzoli pouzivas.... ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
fnenks+1
Stálý člen
17. 9. 2011   #3
-
0
-

system windows, knihovna <iostream>,

..nekde jsem cetl prikaz clrscr() ale ten nejde

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.84.–
KIIV+42
God of flame
17. 9. 2011   #4
-
0
-

nejjednodussi varianta je vypsat nejakejch 25 radku

iostream je jen opravdu na nezbytne vypisy - nic jinyho to samo o sobe neumi

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
fnenks+1
Stálý člen
17. 9. 2011   #5
-
+1
-
Zajímavé

tak nakonec staci napsat pouze system("cls");

mMam ale dalsi otazku. Nekde jsem tu videl, ze pomoci "windows.h" muzete zadavat souradnice na objekt cout. Nemuzu to ale najit :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.84.–
KIIV+42
God of flame
17. 9. 2011   #6
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 100 hostů

Podobná vlákna

Clear — založil Atheo

CLear screen — založil Johnnny

Win32 API Clear Screen — založil Atheo

Konzole - zpoždění — založil Bhu

Konzole a čeština. — založil jisla

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý