Problem s formularom – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Problem s formularom – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comProblem s formularom – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Richard Kaliarik0
Super člen
26. 11. 2006   #1
-
0
-

ahoj
mam problem s formularom. Oznacil som niektore polia hviezdicko (*) a to su tie, ktore sa musia vyplnit. a prave to chcem vediet, ze ako zariadit, aby to ten uzivatel musel vyplnit a nie len tak obist to. ako to mam zariadit???????????????????,

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Today was a good day... ICE CUBE
Jakub0
Super člen
26. 11. 2006   #2
-
0
-

Většinou se kontroje JavaScriptem a potom pro sichr serverovým skriptem. Příklad s php:



<?php
if(isset($_POST['policko'])) {
if(!empty($_POST['policko'])) {
//neco udelat
}
else {
echo 'Smejde jeden nevyplnil si policko!';
}
}
?>
<script type="text/javascript" language="JavaScript">
<!--
function testujnazev(policko) {
if(!policko) {
alert("Vypln policko smejde.");
return false;
}
return true;
}
//-->
</script>
<form name="nazev" action="<?php echo $_SERVER['REQUEST_URI']; ?>" method="post" onSubmit="return testujnazev(this.policko.value)">
<input type="text" size="20" name="policko">
<input type="submit" name="sub" value="posli">
</form>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
Richard Kaliarik0
Super člen
27. 11. 2006   #3
-
0
-

Píše mi "parse error: parse error, unexpected $end..." čo s tým (php neviem veľmi najlepšie :))

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Today was a good day... ICE CUBE
Jakub0
Super člen
27. 11. 2006   #4
-
0
-

Pastnete sem kod prosim, v tom mem je chyba akorat v JavaScriptu ;), kterou jsem uz opravil.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

Problem s &lt; a &gt; — založil 7raul

Problém — založil Dfire

Problém — založil Ma.ty

Problém — založil rotoro

Problém v C++ — založil Anonim

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý