Programovani v c++ mikroprocesory atmel – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Programovani v c++ mikroprocesory atmel – C / C++ – Fórum – Programujte.comProgramovani v c++ mikroprocesory atmel – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

petr330
Duch
22. 9. 2011   #1
-
0
-

ahoj chci se zeptat, ucim se delat v c++ a chtel bych programovat procesory atmel. nemohl by me to nekdo naucit?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.29.102.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
22. 9. 2011   #2
-
0
-

#1 petr33


spis C ... z C++ se tam daji pouzit tak mozna naznaky objektu, nic jako STL tam v zivote nedostanes

(a samozrejme se da pouzit vse co je spolecne pro C a C++)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.32.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
petr330
Duch
22. 9. 2011   #3
-
0
-

#2 KIIV
no ja sem trochu delal a v avr studiu se pouziva c++ ale sou tam jine prikazy

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.29.102.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
22. 9. 2011   #4
-
0
-

jak sem zminoval... c++ vyuzijes jen to co ma i C + mozna par drobnustek jako bonus - ale nic vic, zadny stl, zadny vyjimky, zadny polymorfizmus, zadny new/delete - neexistuje

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.32.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
petr330
Duch
22. 9. 2011   #5
-
0
-

a umis teda programovat pres avr studio?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.29.102.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
22. 9. 2011   #6
-
0
-

#5 petr33
editor jako editor

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.32.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
petr330
Duch
22. 9. 2011   #7
-
0
-

nj a mohl by si me v tom neco naucit?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.29.102.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
22. 9. 2011   #8
-
0
-

ono je to stejne hlavne o tom nastavit si spravnej procesor, nastavit si spravne registry u periferii co chces pouzit...

vesmes muzes zacit velice dukladnym prostudovanim logickych operaci..  & | && || ~ ^ .... a velice dobre prostudovat jak to funguje

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.32.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
petr330
Duch
22. 9. 2011   #9
-
0
-

ok

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.29.102.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
23. 9. 2011   #10
-
0
-

pak dej vedet, at si te proklepnu jak si to pochopil :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
RePRO0
Super člen
28. 9. 2011   #11
-
0
-

Zdravím,

v AVR jsme dělali teď v semestru (dokonce ho mám nainstalované - a to AVR Studio 4). A programovat mikrokontroléry v C++ je zbytečné a dělá se to většinou v holém C, jak píše kolega KIIV. Je tam nástroj (program) AVR GCC, co Ti umožní psát programy přímo v C.

Programovali jsme ATMEL ATmega644. Pokud budeš chtít zaslat programy, které jsme dělali na cvičení, klidně je mohu zaslat. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.82.185.–
Software: C; C++; C#; Pascal; Delphi; Java Webdesign: PHP; MySQL; CSS; jQuery; Ajax; Javascript; OOP
Lukas
~ Anonymní uživatel
301 příspěvků
6. 1. 2013   #12
-
0
-

zdravíčko:-) chystám sa začať programovat atmely v c++, poradí niekto? aspoň ukážka zdrojového kódu by stačila

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.195.–
yaqwsx+9
Posthunter
6. 1. 2013   #13
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.51.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
6. 1. 2013   #14
-
0
-

u Atmelu na stránce produktu máš volbu Get Started a v ní Start Now. Pokud se jedná o AVR, stáhni a instaluj Atmel Studio a Flip. Některé procesory se programují přes SPI, na to je vhodné koupit programátor, např Presto od Asixu (www.asix.cz) - český výrobek. U Atmel Studia je vyžadována registrace, tam potřebuješ mail, ale nepoužívej mail na seznamu a pod. Na takové maily potvrzení registrace nepříjde. Při instalaci je nutné aby adresář uživatele byl bez diakritiky, jinak narazíš při snaze používat vzorové projekty. Totéž platí o adresáři tvých projektů. Pak si nastuduj datasheet procesoru a co umí Atmel Software Framework.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.95.60.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý