Oop – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Oop – C / C++ – Fórum – Programujte.comOop – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
dragon124-10
Stálý člen
25. 9. 2011   #1
-
0
-

dobrý den,

prosimvás doteď jsem programoval pouze konzolové aplikace.

prosímvás poraďte jak mám začít s oop

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
Reklama
Reklama
street punk+1
Návštěvník
25. 9. 2011   #2
-
0
-

Aj konzolové aplikácie sú OOP.

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.112.119.–
dragon124-10
Stálý člen
25. 9. 2011   #3
-
0
-

aha děkuji a jak tedy udělám aby se my v okně zobrazil obrázek?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
Jan Kubalek
~ Anonymní uživatel
16 příspěvků
25. 9. 2011   #4
-
0
-

#3 dragon124
pod jakym systemem ? Unix ? Windows ? ....

Celkem pekne nacitani obrazku bylo posano zde (jak nacitani textur, ale da se to pouzit i na otvirani obrazku ...)

http://nehe.gamedev.net/

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.111.19.–
dragon124-10
Stálý člen
25. 9. 2011   #5
-
0
-

ve windows

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
Jan Kubalek
~ Anonymní uživatel
16 příspěvků
25. 9. 2011   #6
-
0
-

#5 dragon124
Abych se priznal, pod windows nemam zkusenosti ... ale jeden kamarad to delaval pres DirectX. Popripade se kouknou po nejakem frameworku ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.111.19.–
dragon124-10
Stálý člen
25. 9. 2011   #7
-
0
-

framework? co to je?

pls mluvte se mnou jako s lamou a reknete co mam udelat abych mohl dat do okna obrázek...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
Midnight
~ Anonymní uživatel
78 příspěvků
25. 9. 2011   #8
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.224.–
Jan Kubalek
~ Anonymní uživatel
16 příspěvků
25. 9. 2011   #9
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 212.111.19.–
dragon124-10
Stálý člen
25. 9. 2011   #10
-
0
-

a co si mam teda stáhnout a co kamnapsat aby to šlo?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
Jan Kubalek
~ Anonymní uživatel
16 příspěvků
25. 9. 2011   #11
-
0
-

Ono to zase tak jednoduche neni ... Proctete ten odkaz na abclinuxu ....

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.111.19.–
yaqwsx+9
Posthunter
25. 9. 2011   #12
-
0
-

#10 dragon124
Co si stáhnout... Musíš se rozhodnout, kterým řešením chceš jít. Buď si vyber nějaký framework (ten ti hodně zjednušší a zrychlí práci) - hledej zde na fóru - byl tu velice obsáhlý přehled frameworků pro Windows. Jeden z nich si vyber, stáhni a nastuduj dokumentaci. Obecně se nedá poradit, co máš napsat, aby to jelo.

Další možností je zkusit si to napsat v čistém WinAPI - ano, dá to hodně práce. Ale je to dobrá zkušenost, člověk pochopí, jak GUI (grafické uživatelské rozhraní) funguje. Já bych šel touto možností - do začátku ti to dá nejvíce, ačkoliv hned nebudou výsledky. A navíc kód na zobrazení okna s obrázkem není zase tak dlouhý...

Poslední a třetí rada než se do něčeho podobného pustíš; na všechny výše uvedené možnosti musíš celkem slušně ovládat jazyk, pro frameworky musíš umět OOP (objektově orientované programování). Zvaž, jestli tyto znalosti máš. Protože pokud ne, tak se do všeho jenom zamotáš, nic nevytvoříš a odradí tě to.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.103.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 128 hostů

Podobná vlákna

OOP — založil Tom@sQo

OOP — založil Sopta

OOP — založil gman

OOP — založil Merik

OOP? — založil Miro1701

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý