Explicitni konstruktor – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Explicitni konstruktor – C / C++ – Fórum – Programujte.comExplicitni konstruktor – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
fnenks+1
Stálý člen
29. 9. 2011   #1
-
0
-

Zdravim, delam jedno cviceni z knihy Mistrostvi v c++ a nejde mi do hlavy, jaktoze nemuzu zkompilovat zdrojak.

brass.h: http://codepad.org/3tkOgj85
brass.cpp: http://codepad.org/FulM5GKZ
soubor1.cpp: http://codepad.org/PHdqx73E

Chyba je nekde v brass.cpp. Kdyz zkopiruju telo explicitniho konstruktoru do brass.h a brass.cpp smazu, tak to slape..

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.84.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
29. 9. 2011   #2
-
0
-

co to hlasi?

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
fnenks+1
Stálý člen
29. 9. 2011   #3
-
0
-

[Linker error] undefined reference to `vtable for Brass'

[Linker error] undefined reference to `vtable for Brass'

ld returned 1 exit status

[Build Error]  [Mistrovstvi_v_cpp.exe] Error 1

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.84.–
KIIV+42
God of flame
29. 9. 2011   #4
-
+1
-
Zajímavé

a mas nekde celej kod...? mas tam spousty deklaraci ale zadny definice.. (krom konstruktoru)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
fnenks+1
Stálý člen
29. 9. 2011   #5
-
0
-

Takze problem vyresen. Jak jednou definujete konstruktor tridy, tak musite definovat vse, jinak to nezkompilujete.

Zajimavost ale je, ze kdyz nemate jeste definovany konstruktor a definujete jen nektere funkce, tak to zkompilovat jde!

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.84.–
KIIV+42
God of flame
29. 9. 2011   #6
-
+1
-
Zajímavé

co sem zkousel tak zkompiluje jen kdyz mas vsechny virtualni metody definovany... nevirtualnim to vesmes nevadi

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
fnenks+1
Stálý člen
29. 9. 2011   #7
-
0
-

aha.. dik za info

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.84.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 91 hostů

Podobná vlákna

Konstruktor — založil el

Konstruktor na co? — založil Pavel

Konstruktor — založil Dagi

Konstruktor z charu — založil Spectrik

Kopírovací konstruktor — založil oxidián

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý