Okamžitá reakce – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Okamžitá reakce – C / C++ – Fórum – Programujte.comOkamžitá reakce – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
dragon124-10
Stálý člen
30. 9. 2011   #1
-
0
-

dobrý den,

prosímvás potřeboval bych do svého programu udělat volbu A/N ale já bych chtěl aby to reagovalo okamžitě a bez ztisku entru.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
Reklama
Reklama
Peppy0
Stálý člen
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.138.–
Qt, QML, C++
dragon124-10
Stálý člen
30. 9. 2011   #3
-
0
-

aha a našel by st tu někdo kdo by to sem napsal?

trochu sem nepochopil ani první ani druhý odkaz tak to sem pls někdo dejte

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
vit
~ Anonymní uživatel
18 příspěvků
30. 9. 2011   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.128.–
dragon124-10
Stálý člen
30. 9. 2011   #5
-
0
-

aha děkuji moc opravdu zujímavé ale kdyz pisu

if(kbhit()) ale nevim kam napsat a==2 nebo nějakou tu věc která pokud se stane tak se vykoná if

a navíc jak udělat aby to fungovalo (já chci aby se to A/N okamžitě vyhodnotilo bez stisku enteru.

pls jak na to?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
vit
~ Anonymní uživatel
18 příspěvků
30. 9. 2011   #6
-
0
-

 toto bude mozno fungovat, ale neskusal som to


if(kbhit()){
	 char c = toupper(getch());
	 if(c == 'A')/* ... */;	
	 else if(c == 'N')/* ... */;		
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.128.–
dragon124-10
Stálý člen
30. 9. 2011   #7
-
0
-

děkuji

jen jsem muse dát deklaraci charu mimo if

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
street punk+1
Návštěvník
30. 9. 2011   #8
-
0
-

Kozmetická úprava

if(kbhit())
{
	 char c = toupper(getch());
	 if(c == 'A' || 'a')/* ... */;	
	 else if(c == 'N' || 'n')/* ... */;	
	 else 
		 cout <<"Zadal si zlu moznost.\n";
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 188.112.125.–
vit
~ Anonymní uživatel
18 příspěvků
30. 9. 2011   #9
-
0
-

toupper zmeni male pismena na velke, takze staci testovat 'A' a 'N'.

 Nasledna podmienka bude vzdy pravdiva.

if(c == 'A' || 'a')

Spravne by mala byt takto, ale kedze je tam predtym toupper tak je to zbytocne...

 

if(c == 'A' || c == 'a')
Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.128.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 38 hostů

Podobná vlákna

Okamžitá QUERY — založil Jetti

C# reakce na maximalizaci — založil samae1

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý