Mazání tempů – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Mazání tempů – C / C++ – Fórum – Programujte.comMazání tempů – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
dragon124-10
Stálý člen
30. 9. 2011   #1
-
0
-

dobrý den,
 jak udělam přes system("") aby sem se někam dostal a tam pak v této složce vše odstranil.

nejde mi o hackerovství ale o mazání tempů.

jinak ten příkaz má bejt tak aby to odstranilo vše včetně složek a aby se to na nic neptalo

pls napiste jak se odstranit C:/temp

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
Reklama
Reklama
vit
~ Anonymní uživatel
18 příspěvků
30. 9. 2011   #2
-
0
-

del /S /Q <zlozka>

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.128.–
dragon124-10
Stálý člen
30. 9. 2011   #3
-
0
-

aha děkuji nicméně si nevím rady co tam mám napsat. del /S /Q nejde tak co tam mam teda napsat?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
dragon124-10
Stálý člen
30. 9. 2011   #4
-
0
-

ještě něco,

nemělo by se to přesouvat do koše ale mazat úplně

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
dragon124-10
Stálý člen
1. 10. 2011   #5
-
0
-

tak jak ste mi řekli tak sem udelal.

zacal sem hledat na googlu a tam mi řekli toto

system("del /q /s C:/temp/*"); ma to jedinej hacek: pise mi to  neplatny prepinac temp. proc a co s tim?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
KIIV+42
God of flame
1. 10. 2011   #6
-
+1
-
Zajímavé

#5 dragon124
vis o tom, ze pod windows neni oddelovac adresaru / ?

(+ ze \ v C nemuzes napsat samotne? \ se zase pouziva jako "escape character" takze jedine \\)

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
dragon124-10
Stálý člen
1. 10. 2011   #7
-
0
-

aha

moc děkuji už to funguje takže moc díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 57 hostů

Podobná vlákna

C# mazaní složek ( 2 ) — založil ospaly.stanislav

Mazání adresářů — založil Petr

Mazání v souboru — založil Filip0913

Mazání z databáze — založil ench

Mazání ve stringgrid — založil katy

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý