Pozastavení procesů – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Pozastavení  procesů – C / C++ – Fórum – Programujte.comPozastavení procesů – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
dragon124-10
Stálý člen
30. 9. 2011   #1
-
0
-

dobrý den,

1. chtěl bych se zeptat jak v c++ pozastavit všechny procesy a později je zase pustit.

je zapotřebý využít celý výkon procesoru a tak bych chtěl nejak je pozastavit.

2. jak v c++ zjistit jestli je proces zbytečný a nebo ne a pokud je zbytečný tak ho ukončit?

3. jak v c++ zjistit kdy byl soubor naposledy čten a upravován a pak to porovnal s nějakou hodnotou?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
Reklama
Reklama
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
1. 10. 2011   #2
-
0
-

1. Jdou pozastavit jednotlivá vlákna procesů - SuspendThread, ResumeThread. Seznam vláken dostaneš třeba funkcí CreateToolhelp32Snapshot. Ale je to kravina a určitě to nepotřebuješ.

2. Nijak, procesy obecně nenesou žádnou informaci o důležitosti.

3. Třeba GetFileTime.

Odpovědi jsou pro MS Windows (zamysli se, proč jsem to asi napsal).

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
dragon124-10
Stálý člen
1. 10. 2011   #3
-
0
-

aha s tim posledním moc děkuji ale jak udělat aby to prohlídlo celej počítač a pak to vypsalo všechny starší než půl roku?

a jak udělam aby se najednou pozastavili všechny

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
KIIV+42
God of flame
1. 10. 2011   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
dragon124-10
Stálý člen
1. 10. 2011   #5
-
0
-

trochu jsem to nepochopil:

to jako napisu stat() a vono se to stopne? a jak to mam zase rozběhnout?

jak to teda funguje? co teda dela ta "stat" funkce?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
KIIV+42
God of flame
1. 10. 2011   #6
-
0
-

3) == odpoved na 3. otazku

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
dragon124-10
Stálý člen
1. 10. 2011   #7
-
0
-

Aha to se omlouvám ale jak tedy bude vypadat kód kterej prohlídne celej počítač a vypíše soubory které se neprohlíželi už půl roku?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
KIIV+42
God of flame
1. 10. 2011   #8
-
0
-

na to ses puvodne neptal... :D   statu podhodis akorat nazev souboru a on ti vyhodi informace o nem... napriklad cas posledniho pristupu, cas posledni zmeny... (jen pro ntfs nebo na linuxu)

jinak budes muset pouzit funkce opendir/readdir-...

nebo by to mozna mohl umet program co sem pred lety videl... swiss file knife

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
dragon124-10
Stálý člen
1. 10. 2011   #9
-
0
-

aha a jak udelam aby to prohlí¨dlo celej počítač?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
KIIV+42
God of flame
1. 10. 2011   #10
-
+2
-
Zajímavé

trochu snahy ne? nejsme tu placeni za to, abychom delali programy za tebe... jen tu nakopavame spravnym smerem

(vesmes musis vystacit s tim readdir + stat, nebo pouzit uz hotove reseni .. ten swiss file knife)

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 75 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý