Problem s nefungujicim programem – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Problem s nefungujicim programem – C / C++ – Fórum – Programujte.comProblem s nefungujicim programem – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

dragon124-10
Stálý člen
1. 10. 2011   #1
-
0
-

dobrý den,

mohl bych se zeptat co dělám špatně pokud mi to pise chybu na řádce 262 kdyz mam v projektu 115 řádek a píše to    expected declaration before '} token?'

kód zde:

#include <iostream>
#include <cstdlib>
#include <ctime>
#include <conio.h>
#include <stdio.h>
#include <fstream>

using namespace std;

const int sekund = 5;

int main()
{
    
    int hodnota=1;
    FILE *fw, *fr;
    int g;
fw = fopen("pocetpouziti.txt", "w");
fclose(fw);
fw = fopen("nastaveni.txt", "w");
fclose(fw);
 fr = fopen("pocetpouziti.txt", "r");
 g = getc(fr);
 fclose(fr);
if(g==-1){

  int text = 1;

  ofstream fout("pocetpouziti.txt");
  if(fout.is_open())
    {
    fout<<text;
    fout.close();
    }
}else{if(g>0){
              
              
}else{
cout << "omlouvame se-vyskytla se chyba v programu ";
system("pause");
}

}
    
cout << "prosime cekejte-zjistujeme vykon vaseho pocitace ";
	clock_t konec = clock () + sekund * CLOCKS_PER_SEC;
long int i;
int a;
	while (konec > clock()) {//zrychlení rychlosti počítače
	i++;
	}
   system("cls"); 
a=i/100000;
cout << "vas pocitac ma rychlost ";cout << a;cout << "\n";
if(a<500 && a>0){
 cout << "|          |\n";         
}else{
if(a>499 && a<1000){
    cout << "|-         |\n";     
}else{
 if(a>999 && a<1550)  {cout << "|--        |\n";
 
} else{
if(a>1549 && a<2100) {cout << "|---       |\n";

} else{
if(a>2099 && a<2500) {
  cout << "|----      |\n";      

} else{
if(a>2099 && a<2500){
  cout << "|-----     |\n";        
} else{
if(a>2499 && a<3000)  {
  cout << "|------    |\n";         
} else{
if(a>2999 && a<3650){
  cout << "|-------   |\n";        
} else{
if(a>3649 && a<4200){
  cout << "|--------  |\n";        
} else{
  if(a>4199){
  cout << "|----------|\n";          
} else{
      cout << "omlouvame se vyskytla se chyba v programu\n";
      system("pause");         
}}}}}}}}}}
cout << "chcete provéct optimalizaci?(A/N)\n";
 switch(getchar()){
 case 'A':
     system("del /q /s C:\\temp\\*"); 
     break;
 case 'N':  
      system("pause");
      break ;
      default :
         cout << "omlouvame se vyskytla se chyba v programu\n";
         system("pause");   
         break  ;             
                   
}
	 
system("pause"); 
}}



          

	system("pause");
	return 0;

}

uz sem to nekolikrat prozkoumal ale nevim.

prosím poraďte také co je napsáno neefektivně.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
lukas.balaz0
Super člen
1. 10. 2011   #2
-
0
-

niekde mas o jednu } menej, mysli si, ze program pokracuje a mala by nasledovat ejaka deklaracia

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.112.–
street punk+1
Návštěvník
1. 10. 2011   #3
-
0
-

#1 dragon124
 

}else{if(g>0){

Tá pred else ti uzatvára funkciu main, čo by nemala. A ten celý príkaz tam máš na nič, kedže ti nič nemá robiť, nič v ňom nemáš. 

cout << "prosime cekejte-zjistujeme vykon vaseho pocitace ";

Nad týmto príkazom máš zase zátvorku, ktorá ti uzatvára funkciu main.

}}}}}}}}}}

S týmto neviem čo si chcel povedať, nemá tam byť ani jedna.

a vyhoď aj tie 2 pod system ("pause");

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.112.121.–
dragon124-10
Stálý člen
1. 10. 2011   #4
-
0
-

děkuji

po důkladněm prohlédnutí jsem zjistil že část 

system("pause");

}}

je úplně navíc  

street punk: vím-ještě to neni hotový a zapoměl jsem to sem dopsat.

ještě mě napadlo že bude jinak vypadat syntexe grafického znázornění

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 21 hostů

Podobná vlákna

Problém s programem — založil Straider

Problém s programem — založil selkir

Mam problem s programem — založil tomáš

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý