Špatný program? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Špatný program? – C / C++ – Fórum – Programujte.comŠpatný program? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Avidius0
Newbie
1. 10. 2011   #1
-
0
-

Zdravím, začal jsem se učit podle C++ od Lukáše Churého a již mám první problém.   Měl jsem si najít Dev-C++ v sekci download, ale tu jsem nenašel. Stáhnul jsem tedy verzi 4.9.9.2 a mám údajně chybu v 5. řádce:

cout << "Ahoj svete!" << endl;     //5

Díky za odpověď a omlouvám se za hloupé obtěžování. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.217.–
lukas.balaz0
Super člen
1. 10. 2011   #2
-
0
-

daj sem cely

program, asi nemas strednik v predchadzajucom riadku

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.112.–
Avidius0
Newbie
1. 10. 2011   #3
-
0
-

#2 lukas.balaz
#include <iostrean>         //1

using namespace std;        //2
int main()                  //3
{                           //4
cout << "Ahoj svete!" << endl;     //5
return 0;       //6
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.217.–
street punk+1
Návštěvník
1. 10. 2011   #4
-
0
-

#3 Avidius
iostream a nie iostrean

#include <iostream>         //1

using namespace std;        //2
int main()                  //3
{                           //4
	cout << "Ahoj svete!" << endl;//5
	system ("pause"); //aby ti to len neprebliklo, ale zostalo na obrazovke.
        return 0;       //6
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 188.112.121.–
lukas.balaz0
Super člen
1. 10. 2011   #5
-
0
-

#3 Avidius
mne ten program ide bezchybne, hoci to iba preblikne, ale ziadne chyby

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.112.–
Avidius0
Newbie
1. 10. 2011   #6
-
0
-

#4 street punk
Dík moc. Už to jede  

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.217.–
lukas.balaz0
Super člen
1. 10. 2011   #7
-
0
-

alebo napis namiesto system ("pause")

cin.get();

cin.get();

tak ti nenapise tu vetu, ale caka na enter

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.112.–
street punk+1
Návštěvník
1. 10. 2011   #8
-
0
-

cin.get () síce funguje, ale ten príkaz určený hlavne na niečo iné. A raz ho musíš písať 1 krát, inokedy 2 krát a dokonca niekedy aj 3 krát. Zato je lepšie dávať vždy nakonec to system pause. Alebo ešte jednoduchšie, stačí spustiť program bez debugovania a nemusíš tam písať nič.

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.112.121.–
lukas.balaz0
Super člen
1. 10. 2011   #9
-
0
-

nechapem,

co mam urobit, abz tam ic nepisalo

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.112.–
street punk+1
Návštěvník
1. 10. 2011   #10
-
0
-

Napísať ti napíše, to tam zle nerobí. Jednoducho nepustíš Debug mod ale len run mod. Napríklad vo Visuale to je tak, že keď dáš F5, tak ti to len preblikne. Ale daj ctrl + F5, program ti zostane a nemusíš tam nič písať. Vypíše ti Press any to continue... , ale nemusíš do programu nič nato písať.

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.112.69.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 28 hostů

Podobná vlákna

Špatný HDD — založil mates

Spatny zapis — založil nevim

Špatný den? — založil Garret Raziel

Špatný výsledek — založil Bryant

Špatný zpětný postup — založil NeoMarx

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý