Nefunguje switch – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Nefunguje switch – C / C++ – Fórum – Programujte.comNefunguje switch – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
dragon124-10
Stálý člen
2. 10. 2011   #1
-
0
-

dobrý den,

mám následující program (není hotov tak neřikejte že v nějakých casech chybí příkaz

je tam ten problém že já když dam v nastavení 1 tak by sem mel nastavovat spusteni po startu windows ale je tam tem problem ze mi to rekne ze mam zmacknout 1 nebo 2 coz znamena ze se vykonal prikaz default. proc?

#include <iostream>
#include <cstdlib>
#include <ctime>
#include <conio.h>
#include <stdio.h>
#include <fstream>

using namespace std;

const int sekund = 5;

int main()
{
    
    int hodnota=1;
    FILE *fw, *fr;
    int g;
fw = fopen("pocetpouziti.txt", "w");
fclose(fw);
fw = fopen("nastaveni.txt", "w");
fclose(fw);
 fr = fopen("pocetpouziti.txt", "r");
 g = getc(fr);
 fclose(fr);
if(g==-1){

  int text = 1;

  ofstream fout("pocetpouziti.txt");
  if(fout.is_open())
    {
    fout<<text;
    fout.close();
    }
    int odpoved;
  zpet:   zpet2:     cout << ("do které kategorie chcete přejít?\n 1.spousteni po startu windows\n 2.tázání se před vykonáním operací\npro ukončení nastavení zmáčkněte 5\n");
    
    switch(getchar()){
   case '1' :
      cout << ("chcete spoustet optimalizacni program po strtu windows?(A/N)\n");
     switch(getchar()){  
     case 'A':
          cout << ("chcete spoustet 1.kompletni program 2.optimalizacni cast(A/N)\n");   
     case 'N':
          cout << ("chcete pokracovat v nastaveni?(A/N)\n");
          switch(getchar()){ 
           case 'A':
                goto zpet2;
                break ;               
          }  
     }   
   case '2' :
        
        
         case '5' :
            break;  
              
              
   default :
       system("cls");    
       cout << ("prosíme zadejte možnost 1 nebo 2.\n\n\n");                     
        goto zpet;            
  
  
   }
   
}else{if(g>0){
              
              
}else{
cout << "omlouvame se-vyskytla se chyba v programu ";
system("pause");
}

}
    
cout << "prosime cekejte-zjistujeme vykon vaseho pocitace ";
	clock_t konec = clock () + sekund * CLOCKS_PER_SEC;
long int i;
int a;
	while (konec > clock()) {//zrychlení rychlosti počítače
	i++;
	}
   system("cls"); 
a=i/100000;
cout << "vas pocitac ma rychlost ";cout << a;cout << "\n";
if(a<500 && a>0){
 cout << "|          |\n";         
}else{
if(a>499 && a<1000){
    cout << "|-         |\n";     
}else{
 if(a>999 && a<1550)  {cout << "|--        |\n";
 
} else{
if(a>1549 && a<2100) {cout << "|---       |\n";

} else{
if(a>2099 && a<2500) {
  cout << "|----      |\n";      

} else{
if(a>2099 && a<2500){
  cout << "|-----     |\n";        
} else{
if(a>2499 && a<3000)  {
  cout << "|------    |\n";         
} else{
if(a>2999 && a<3650){
  cout << "|-------   |\n";        
} else{
if(a>3649 && a<4200){
  cout << "|--------  |\n";        
} else{
  if(a>4199){
  cout << "|----------|\n";          
} else{
      cout << "omlouvame se vyskytla se chyba v programu\n";
      system("pause");         
}}}}}}}}}}
cout << "chcete provéct optimalizaci?(A/N)\n";
 switch(getchar()){
 case 'A':
     system("del /q /s C:\\temp\\*"); 
     system("del /q /s C:\\\"Temporary Internet Files\"\\*"); 
     break;
 case 'N':  
      system("pause");
      break ;
      default :
         cout << "omlouvame se vyskytla se chyba v programu\n";
         system("pause");   
         break  ;             
                   
}
  clock_t doba = 3* CLOCKS_PER_SEC;
   clock_t start = clock();
   while (clock() - start < doba);	
    system("cls");




          

	system("pause");
	return 0;

}

pls pomozte.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
Reklama
Reklama
Peppy0
Stálý člen
2. 10. 2011   #2
-
0
-

Offtopic:

 Bol by som rád, ak by si mi vysvetlil túto časť kódu, hlavne, prečo otváraš súbor 3krát?! (Riadky s komentármi)

    int hodnota=1;
    FILE *fw, *fr;
    int g;
fw = fopen("pocetpouziti.txt", "w"); //1
fclose(fw);
fw = fopen("nastaveni.txt", "w");
fclose(fw);
 fr = fopen("pocetpouziti.txt", "r"); //2
 g = getc(fr);
 fclose(fr);
if(g==-1){

  int text = 1;

  ofstream fout("pocetpouziti.txt"); //3
  if(fout.is_open())
    {
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.186.–
Qt, QML, C++
dragon124-10
Stálý člen
2. 10. 2011   #3
-
0
-

tak to první  to vytvori dva textaky a to to druhé zjišťuje jestli jsem ten program na pocitaci otevral poprvi a to treti dela podminku ze pokud je to na pocitaci spustene poprvi tak to spusti nastaveni.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
pakr
~ Anonymní uživatel
16 příspěvků
2. 10. 2011   #4
-
0
-

Nechapu proc otevres FW a hned ho hned zavres, jaky to ma smysl ?

To same s fr ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.201.60.–
pakr
~ Anonymní uživatel
16 příspěvků
2. 10. 2011   #5
-
0
-

*Tak sorry, ohledne fr, je to OK :-|

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.201.60.–
dragon124-10
Stálý člen
2. 10. 2011   #6
-
0
-

dobře to opravim ale já se ptam na to proc nefunguje switch  

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
KIIV+42
God of flame
2. 10. 2011   #7
-
0
-

tezko rict.. dokud se nenaucis nejak rozumne odsazovat, nema moc cenu to ani cist ... prase aby se v tom vyznalo co k cemu patri

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 197 hostů

Podobná vlákna

Switch nefunguje — založil MareX

Switch — založil geon

Switch — založil belze

Switch — založil Onsi

Rychlost switch — založil Franceq

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý