Vytvoření nové složky – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Vytvoření nové složky – C / C++ – Fórum – Programujte.comVytvoření nové složky – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
dragon124-10
Stálý člen
2. 10. 2011   #1
-
0
-

dobrý den,

googlil jsem a google selha.

potřebuju udělat program který udělá složku c:\program files

dejme tomu že se bude jmenovat nová složka. skoušel jsem 

 system("MD c:\\\"program files\"\\novaslozka")

ale nešlo to - řeklo to přístup byl odepřen. jak tomu teda řeknu že já jsem ten hodnej a ne hacker a ze me to muze poslouchat?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
Matrix17
~ Anonymní uživatel
300 příspěvků
2. 10. 2011   #2
-
0
-

Nejspíš nemáš dostatečný oprávnění. Takže bys to musel spustit jako administrátor tj. s vyššíma právama.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.237.–
dragon124-10
Stálý člen
2. 10. 2011   #3
-
0
-

sem admin

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
street punk+1
Návštěvník
2. 10. 2011   #4
-
0
-

ja nato používam hlavičku #include <fstream> a súbor ofstream. 

napríklad

#include <iostream>
#include <fstream>

int main ()
{
	using namespace std;
	ofstream subor ("C:\\temp\\zlozka.txt"); // temp je nazov priecinka, do ktoreho to ja ukladam.
	system ("pause");
	return 0;
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 188.112.100.–
Tom
~ Anonymní uživatel
434 příspěvků
2. 10. 2011   #5
-
0
-

nemas tam nejak moc tech lomitek? Jinak bych se zkusil podivat na WinAPI funkce, pro vytvoreni adresare....a nerikej, ze se to neda vygooglit :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.120.–
Řešení
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
3. 10. 2011   #6
-
0
-
Vyřešeno Nejlepší odpověď

A když system a md, tak potom:

system("md \"C:\\Program files\\Nova slozka\\\"");
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 33 hostů

Podobná vlákna

Vytvoření složky — založil eidam1995

Vytvoření složky — založil Kalgys

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý