Cr-rom – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Cr-rom – C / C++ – Fórum – Programujte.comCr-rom – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

dragon124-10
Stálý člen
2. 10. 2011   #1
-
0
-

dobrý den,

prosímvás jakým příkazem vysunu a jakým zasunu CD-rom.

nevygooglil jsem to-google selhal.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
dragon124-10
Stálý člen
2. 10. 2011   #2
-
0
-

jinak sem na windows wista 

pak by mě zajímalo jak na macu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
vorelq0
Duch
2. 10. 2011   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.134.–
dragon124-10
Stálý člen
3. 10. 2011   #4
-
0
-

no jo děkuji za odkaz ale mě to nefunguje.

přesně jsem zkopíroval kód včetně knihoven.

neni to udělaný jako když dělam v oknech?

dělam v konzoli

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.169.180.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
4. 10. 2011   #5
-
0
-

Ten konzolový program z odkazu je samozřejmě funkční - použití funkce mciSendString snad ani nemůže být jednodušší. A nefunguje znamená, že jde přeložit a nic to nedělá nebo nejde přeložit nebo co? Dej se kompletní projekt, ve kterém to zkoušíš a uvidíme   

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
dragon124-10
Stálý člen
5. 10. 2011   #6
-
-2
-
Mimo téma

nejde zkompilovat 

#include <cstdlib>
#include <iostream>

using namespace std;

int main(int argc, char *argv[])
{
while(1){
a sem to udělat}
    system("PAUSE");
    return EXIT_SUCCESS;
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
yaqwsx+9
Posthunter
5. 10. 2011   #7
-
+1
-
Zajímavé

#6 dragon124
Nejde zkompilovat - a co "a sem to udělat"? Smaž to a mělo by to jí. Ale počítej s tím, že ti nic neudělá - zasekne se ti to v nekonečné prázdné smyčce.

Příště navíc ještě pošli výpis buildovacích chyb - věštící kouli mám zrovna v opravě.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.66.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
dragon124-10
Stálý člen
6. 10. 2011   #8
-
0
-

a sem to udelat znamena ze tam udelat to vysouvani nicmene uz to nepotrebuji uz sem to udelal

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 21 hostů

Podobná vlákna

CD ROM — založil Bengo

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý