Kombinace – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Kombinace – C / C++ – Fórum – Programujte.comKombinace – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
fcelik
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
5. 10. 2011   #1
-
0
-

Zdravím

Chtěl bych se zeptat, mám program na převod do  2-kové soustavy  a chtěl bych to že to vypíše kolik může člověk udělat kobinací třeba jako když mám  2 -tak můžu udělat 01,10,11,00,  a nevím jak program dodělat o to ,aby se žádná kobinace neopakovala a jakej mám použít cyklus (zkoušel jsem to s While )

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.181.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
5. 10. 2011   #2
-
0
-

no pokud chces vsechny kombinace v ramci n-bitu tak to neni nic slozityho.. staci pricitat 1 od nuly az po 2^n

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
fcelik
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
5. 10. 2011   #3
-
0
-

#2 KIIV
No jo, pokudto chapu tak dostanu jen počet kombinací,ale treba kdyz budu mit 3 tak je tam osm kombinaci a ja bych je chtěl vypsat nějak takhle : 001,010,100,110,101,011,111,000  prostě v jakých kombinacích ty čísla můžou být napsaný.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.181.–
KIIV+42
God of flame
5. 10. 2011   #4
-
0
-

#3 fcelik
no a kdyz se podivas na binarni cisla:

0 = 000

1 = 001

2 = 010

3 = 011

...

7 = 111

vidis tu spojitost? kazde cislo je o 1 vetsi nez to predchozi? potrebujes uz jen necim prevest cislo na retezec ve dvojkove soustave

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.32.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
fcelik
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
5. 10. 2011   #5
-
0
-

A existuje nejakej takovej prikaz ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.181.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 117 hostů

Podobná vlákna

Kombinace cisel — založil Martin

Kombinace inputů — založil Caterpillar

Kombinace prvku — založil zdravim

Kombinace materiálů — založil marek321

Pole a kombinace — založil datali

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý