Novy prispevok – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Novy prispevok – PHP – Fórum – Programujte.comNovy prispevok – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Milan0
Stálý člen
27. 11. 2006   #1
-
0
-

Neviete ako by som spravil vo svojom fore aby sa zobrazilo pri temach kolko je novych prispevkov v danej teme ktore urcity uzivatel neprecital.. presne tak ako je to aj na tomto fore. Staci mi len nejaky zaujimavy navrh struktury ako to spravit, ostatne uz urobim, pretoze mna napadaju len neefektivne napady ako to spravit. Btw pripomeniem len ze pri pridavani noveho prispevku sa mi updatne aj tabulka tem (Prispevok - datum,cas pridania = Tema - modifikovana), tak by som to riesil asi hlavne tymto smerom.. dikes za napady!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
pin2k
~ Anonymní uživatel
49 příspěvků
27. 11. 2006   #2
-
0
-

tak spocitej pocet z db pocet polozek dane tematiky a myslim ze se to da udelat pres mysql_num_rows....tak zapremyslej

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Milan0
Stálý člen
27. 11. 2006   #3
-
0
-

tam by trebalo este vytvorit novu tabulku kde bude id uzivatela, id temy a datetime kedy tu temu naposledy cital. Potom by som do tej tabulky vlozil data pri vytvarani novej temy pomocou while, aby ta tema bola zachytena pre kazdeho uzivatela a pri jej citani by som upravil datetime ("Update tabulka set datetime=now() where id='$id' and id_tema='$id_tema'")..no a potom by som spocital prispevky kde je datum pridania vacsi ako datetime (kedze oba datumy su datetime tak by som to porovnal asi len >)... len neviem ci to je vhodny sposob...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
Milan0
Stálý člen
28. 11. 2006   #4
-
0
-

no tak som to nakoniec spravil tak ako som pisal hore;) a funguje to:D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Novy prispevok — založil mORb

Nový Xchat!!! — založil Lukáš Chadraba

Qt/C++ - Nový projekt... — založil Cicero

Novy dising — založil Ondřej Šplíchal

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý