Dobrý den,
předem upozorňuji, že jsem amatérem, tak se omlouvám, pokud můj dotaz bude působit laickým dojmem. Můj problém spočívá v xml feedu, který bych chtěl (respektive) programátor, který tvoří můj web, použít pro zobrazování kurzové nabídky jedné sázkové kanceláře. XML feed obsahuje ale kolem 200 000 řádků a problémem tedy je jeho velikost při nahrávání na server. Proto jsem se chtěl zeptat zda existuje nějaký způsob, jak se vyvarovat velkému zatížení serveru, při tomto nahrávání tohoto XMLka respektive zda existuje nějaký způsob jak ono XMLko zpracovat a vyvarovat se velkému zatížení.Mockrát děkuji všem za reakce a snad i rady..
Fórum › XML / XSL(T)
Problém s velikostí xml
#1 stoker303
Pokud potřebuješ nahrát všechny údaje v archívu, jiná možnost není, než to tam uploadnout přes nějakého spolehlivého klienta, kvalitní hosting to vydrží v pořádku. Pokud ti stačí x posledních záznamů, tak můžeš udělat pouhý výpis a ten vypsat, např. přes různé čtečky.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host
Podobná vlákna
Problém s velikostí textu na různých monitorech. — založil Majkl
Problém se zápisem Xml v C# — založil Petr.Hribal
Problém s čítaním XML — založil Anoym
Mensi problem s xml — založil Anonymní uživatel
Problem s nacitanim XML do ListBoxu — založil JiriVavru
Moderátoři diskuze