Otevření souboru v C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Otevření souboru v C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comOtevření souboru v C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

turbo-snek0
Newbie
8. 10. 2011   #1
-
0
-

Zdraví Vás, mám malou prosbu. Mám program, ve kterém mám seznam 1-xxxxx. 

#include <iostream>
#include <locale>
#include "znak.h"

using namespace std;


int main()
{
   string rovinka(80, rovina);
   string rovinka2(75, rovina);
	 
     locale cze("Czech"); 
     locale::global(cze); 

    cout << rovinka2 << "\n";
	cout << rovina << " Vítejte v programu na zkoušení úkolů z lekcí C++ na www.programujte.com " << rovina << "\n";
	cout << rovina << " Create by: Turbo-Snek                                                   " << rovina << "\n";
	cout << rovina << " Version: 0.1                                                            " << rovina << "\n";
	cout << rovina << " Create date: 8.10.2011                                                  " << rovina << "\n";
	cout << rovinka2 << "\n\n\n";
	

	cout << "  1) Úkol k lekci číslo 1\n";
	cout << "  2) Úkol k lekci číslo 2\n";
	cout << "  3) Vypsání speciálních znaků"; 
	 

    




	cin.get();
	cin.get();
	return 0;
}

A já potřebuji vědě, kdž užživatel zadá 1, tak aby se mi otevřel soubor s programem "l1.exe".

Předem díky za odpověď.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.60.–
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
8. 10. 2011   #2
-
0
-

   

int volba;
cin >> volba;
if (volba == 1)
    system("l1.exe");
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
turbo-snek0
Newbie
8. 10. 2011   #3
-
0
-

Díky moc. A jeste jedna otacka. V projektu jsem si includnul dalsi slozku a tam mam nahazeny ty exe soubory. Jak mam zadat cesty k nim na spusteni?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.60.–
turbo-snek0
Newbie
8. 10. 2011   #4
-
0
-

Tak uz jsem nato prisel, ale kdyz tu volbu potvrdim, tak se mi to neotevre. Jen se mi zase obevi uvodni obrazovka s vyberem moznosti.

zde je script

#include <iostream>
#include <locale>
#include <cstring>
#include "znak.h"

using namespace std;


int main()
{
   int volbazn;
	
	
   string rovinka(80, rovina);
   string rovinka2(75, rovina);
	 
     locale cze("Czech"); 
     locale::global(cze); 

    cout << rovinka2 << "\n";
	cout << rovina << " Vítejte v programu na zkoušení úkolů z lekcí C++ na www.programujte.com " << rovina << "\n";
	cout << rovina << " Create by: Turbo-Snek                                                   " << rovina << "\n";
	cout << rovina << " Version: 0.1                                                            " << rovina << "\n";
	cout << rovina << " Create date: 8.10.2011                                                  " << rovina << "\n";
	cout << rovinka2 << "\n\n\n";
	

	cout << "  1) Úkol k lekci číslo 1\n";
	cout << "  2) Úkol k lekci číslo 2\n";
	cout << "  3) Vypsání speciálních znaků\n\n";


	cout << " Zvýše uvedených možností si vyberte číslo, které si chcete vyzkoušet\n";
	cin >> volbazn;
	 if (volbazn == 3)
		 system("Ukoly/znaky.exe");



	 

    




	cin.get();
	cin.get();
	return 0;
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.60.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

Otevření souboru — založil Jakub Vojáček

Otevření souboru — založil dc195

Otevření souboru — založil Sajmi

Otevření souboru — založil Pavel

Otevření souboru — založil Honza

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý