Wsprintf floating point problém – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Wsprintf floating point problém – C / C++ – Fórum – Programujte.comWsprintf floating point problém – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Štěpán
~ Anonymní uživatel
126 příspěvků
11. 10. 2011   #1
-
0
-

Ahoj,

mám napsanou aplikaci v jazyce C, (ne c++), pro Windows mobile, která funguje. Udělal jsem pár úprav a už běží i na klasickém PC. Jen jedna věc mi nefunguje, a sice při použití wsprintf(sz, L"%.2f",dbl) mi místo čísla vypíše "f"... Na WinMobile to funguje normálně, ale na PC ne. Co s tím? Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.41.138.–
Reklama
Reklama
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
11. 10. 2011   #2
-
0
-

#1 Štěpán
zkus použít swprintf

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.113.–
All you need is vision and time.
Štěpán
~ Anonymní uživatel
126 příspěvků
11. 10. 2011   #3
-
0
-

díky, swprintf funguje:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.41.138.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 220 hostů

Podobná vlákna

SIGnal Floating Point Error — založil SamuelKo

GPS souřadnice do floating point number — založil Anonymní uživatel

[C#] Assembly Entry Point — založil Smokie

Entry point programu — založil Sefiros

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý