Funkce uvnitr struktury – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Funkce uvnitr struktury – C / C++ – Fórum – Programujte.comFunkce uvnitr struktury – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
fnenks+1
Stálý člen
13. 10. 2011   #1
-
0
-

zdravim,

takhle vypada zdrojovy kod: http://codepad.org/JWOc4Izz

poprve se setkavam s tim ze je funkce uvnitr struktury, kdyby aspon ta funkce vracela nejakou hodnotu, tak by mi to davalo smysl, ale funkce vraci void a jeste tam je reference. Dokazal by mi to nekdo vysvetlit?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.84.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
13. 10. 2011   #2
-
+1
-
Zajímavé

no v C++ je struktura a trida vlastne to same... akorat ve strukture sou polozky implicitne public, zatimco v class mas defaultne private, a co chces aby bylo videt musis explicitne definovat... takze by to mohla byt metoda tridy

Nicmene v tomto pripade je to jen ukazatel na funkci urciteho prototypu... promenna se pak jmenuje   handler a vola se nejak jako    struktura.handler( parametr )

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
fnenks+1
Stálý člen
13. 10. 2011   #3
-
0
-

uz mi to zacina davat smysl, diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.84.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 69 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý