Automatické skrytí fotogalerie – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama

Automatické skrytí fotogalerie – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comAutomatické skrytí fotogalerie – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Spuštěný nový filmový web Filmožrouti.cz — vše o Avengers, Pacific Rim, Thor, Star Wars…
David
~ Anonymní uživatel
164 příspěvků
22. 7. 2018   #1
-
0
-

Ahoj,

mám takový problém na stránkách mám fotogalerii s fitrama. Při načtění stránky vidím všechny fotky po kliknutí na odkaz se zobrazí jen určité jde o to že bych chtěl aby při načtení stránky nebyly vidět žádné fotky. Takže jsem přidal odkaz s prázdným filtrem po kliknutí na něj všechny zmizí ale nejsou pryč po načtení stránky. Zajímalo by mě jestli je možnost jak automaticky akrivovat odkaz s prázdným filtrem po načtění stránky. Děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.163.64.–
peter
~ Anonymní uživatel
3368 příspěvků
23. 7. 2018   #2
-
0
-

Mam auto v garazi. Je rozbite. Co mu je? My taky nevime, co je tvemu programu :)

V js se da aktvovat odkaz pomoci elOdkaz.click();
V te galerii bude nejspis moznost nacitat na pozadi. A kdyz ne, muzes pres css nastavit visibility:false. A tu zmenit rekneme po 5s na true. Nastaveni od zacaku prazdneho filtru by nenacetlo obrazky, ne? Kdyz nema nic nacist, nebude nic nacitat. Neco jineho je mit tam jakesi tlacitko, ktere spoustis po nakesovani obrazku.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.141.–
MilanL+1
Věrný člen
23. 7. 2018   #3
-
0
-

#1 David
ahoj, pokud jsou to stránky, které jsou někde již v provozu je nejlepší sem dát odkaz, jinak bys musel podrobněji popsat, jak chceš aby to pracovalo. Já třeba to pochopil tak, že při vstupu na stránku chceš do cache klienta načíst všechny obrázky a pak je zobrazovat podle filtrů, aniž bys je musel znovu tahat ze serveru?

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.139.9.–
David
~ Anonymní uživatel
164 příspěvků
23. 7. 2018   #4
-
0
-

#3 MilanL
omlouvám se za mou nespecifikaci problému. mám přidané obrázky na stránce tímto způsobem:

<div class="portfolio-item grid print gravirovani">
                    <div class="portfolio">
                        <a rel="nofollow" href="img/works/grav1.jpg" data-pretty="prettyPhoto[gallery1]" class="portfolio-image">
                        <img src="img/works/grav1.jpg" alt="" />
                        <div class="portfolio-overlay">
                            <div class="thumb-info">
                                <h5>Portfolio name</h5>
                                <i class="icon-plus icon-2x"></i>
                            </div>
                        </div>
                        </a>
                    </div>
                </div>

Jde o to že jich tam mám už asi 40 a bude víc a stránky mám udělané způsobem jedné hlouhé stánky se sekcemi a navigace pouze posouvá po určitých místech na stránce. A jelikož tam mám tolik fotek stránky jsou pak strašně dlouhé a já bych chtěl, aby tam ty fotky nebyly vidět a nezabírali místo. A zobrazili se pouze až po kliknutí na danný filrt který z těch všech fotek vybere jen některé. Snad to takhle stačí. Jinak děkuji za opověď.

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.215.20.–
peter
~ Anonymní uživatel
3368 příspěvků
27. 7. 2018   #5
-
0
-

Aha. Opet nic moc, co se kodu tyce. Ale, tak tohle snad pokryje zakladni myslenku: 

<style>
.aaa {color:#f00;}
.bbb {color:#0B0;}
.ccc {color:#08F;}
#galerie {}
#galerie.aaa .bbb, #galerie.aaa .ccc {display:none;}
#galerie.bbb .aaa, #galerie.bbb .ccc {display:none;}
#galerie.ccc .aaa, #galerie.ccc .bbb {display:none;}
</style>

<script>
function $(id) {return document.getElementById(id)}
function zmen(odkaz)
{
var vse, hodnota;
vse     = odkaz.href=='#' ? true : false;
hodnota = odkaz.innerHTML;
$('galerie').className = vse==false ? hodnota : '';
return false;	// prerusit odkaz
}
</script>

<a href="#" onclick="return zmen(this)">vse</a> |
<a href="#filtrAAA" onclick="return zmen(this)">aaa</a> |
<a href="#filtrBBB" onclick="return zmen(this)">bbb</a> |

<div id=galerie>
<span class=aaa>| aaa fotka |</span>
<span class=bbb>| bbb fotka |</span>
<span class=bbb>| bbb fotka |</span>
<span class=aaa>| aaa fotka |</span>
<span class=ccc>| aaa fotka |</span>
<span class=aaa>| aaa fotka |</span>
</div>
Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.141.–
peter
~ Anonymní uživatel
3368 příspěvků
27. 7. 2018   #6
-
0
-

<span class=ccc>| ccc fotka |</span> *oprava radku
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.141.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

Online fotogalerie — založil Vítězslav Titl

On-line fotogalerie — založil Vítězslav Titl

Obrázky (fotogalerie) — založil karel

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032018 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý