Obrázková Captcha je hrozná – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama

Obrázková Captcha je hrozná – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.comObrázková Captcha je hrozná – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.com

 

Spuštěný nový filmový web Filmožrouti.cz — vše o Avengers, Pacific Rim, Thor, Star Wars…
RomanZ
~ Anonymní uživatel
266 příspěvků
7. 8. 2018   #1
-
0
-

Mám velký problémy dostat se přes tu obrázkovou capcha.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.142.121.–
gna
~ Anonymní uživatel
687 příspěvků
7. 8. 2018   #2
-
+1
-
Zajímavé
Kit +

Normálně je na jeden klik. Pokud se ti zobrazuje obrázková, tak ti asi Google nevěří.

Připojen obrázek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
MilanL+1
Věrný člen
7. 8. 2018   #3
-
0
-

#1 RomanZ
Obrázková je někdy svině, blbý rozlišení neostrý rozmazaný obrázky a člověk pak neví kde co je. Víc se mi líbí ty, kde je třeba výpočet nebo odpověď na nějakou jednoduchou otázku.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.139.9.–
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
7. 8. 2018   #4
-
0
-

Registrovaným uživatelům s dobrým hodnocením se captcha nezobrazuje.
Nemám problém s tím vytvořit zde něco jednoduchého jako "ověření uživatelé", ale dotyční by museli být registrováni, ať to mám s čím spárovat.

Připojen obrázek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.130.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
RomanZ
~ Anonymní uživatel
266 příspěvků
8. 8. 2018   #5
-
0
-

#4 Curo
Koukám že na jeden klik to je v Chrome. Ale jen někdy, někdy taky musím přes obrázky. V MSIE je to peklo vždy. Navíc i když tou Captchou projdu a píšu příspěvek, tak mne to po chvíli prudí znova.

Tohle už není jen ochrana proti spamu (za kterou jsem vděčný). To už je docela dobrá ochrana i proti neregistrovaným uživatelům. A předpokládám, že i kdybych se teď zaregistroval, budu se s tou srágorou muset trápit, než získám dobré hodnocení. Škoda.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.142.121.–
peter
~ Anonymní uživatel
3364 příspěvků
8. 8. 2018   #6
-
0
-

Ja v nekterych programech mam js, ktere skryje a predvyplni input. Bez js se zobrazi input a treba textova otazka typu kolik je dva plus pet a pod. Zatim jsem nemel problem se spamem.
Jestli chces komplikovanejsi, tak vygenerovat base64 hash z casoveho razitka a ip, ktery se meni kazdych 5 min.

Mam FF, nejsem registrovany. Ted tady captcha funguje tak, ze se objevi zaskrtavatko, staci na nej kliknout. Zadne obrazky ani nic se neobjevuje.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.141.–
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
8. 8. 2018   #7
-
0
-

#5 RomanZ
Z nějakého důvodu Vám Google (IP, počítač, ...) zobrazuje druhý stupeň ochrany, který se používá v případě, že často vkládáte obsah na stránky, kde recaptcha je nasazená (jako ochranu proti spamu).

Jak jsem psal v úvodu, nemám osobně problém udělat něco jako "ověřené uživatele".
Pak by se stačilo registrovat a takové uživatele bych osobně schvaloval (a nečekalo by se na "karmu").

Bez registrace ovšem něco takového (a jednoduchého) možného není.

Btw: reCaptchu potvrzujte až po napsání příspěvku, jinak Vám, jak píšete, vyprší její platnost a musíte ji znovu potvrdit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.60.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
peter
~ Anonymní uživatel
3364 příspěvků
Včera   #8
-
0
-

Fiha, tak ta obrazkova captcha je uplne marna :)
Na osobnim nb se zobrazil jen checkbox. Ted mam pracovni pc a ve FF se nezobrazi vubec nic a pinda, ze nemam vyplnena pole. V Edge se mi zobrazil checkbox a po pokusu na kliknuti obrazky. Oznac, co je most. Oznacil jsem i sloupek mostu a to mu asi vadilo, tak dal dalsi. Pro dalsi prispevek uz s obrazky neotravuje. Ale, ja nechci pouzivat criticky nezabezpecene Edge! Ve FF vubec nic, myslim, ze je tam uplne prazdny prostor., jako by tam neco melo byt, ale je tam bilo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:2c84:a2...–
peter
~ Anonymní uživatel
3364 příspěvků
Včera   #9
-
0
-

   

Připojen obrázek.

http://mlich.zam.slu.cz/x/forum-screen.png
A ted jsem mel v Edge obrazky s anglickou otazkou :)

Mimochodem, nejak spatne to nahrava obrazek, png. Mam 15k screenshoot v png. Mozna by prosel 120k jpg, ale to mi prijde dost hloupe.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:2c84:a2...–
peter
~ Anonymní uživatel
3364 příspěvků
Včera   #10
-
0
-

fiha, tak jen v editoru to neukazuje obrazek. Jen ikonku s krizkem :) At uz pouziji nahrani z disku nebo link z url.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:2c84:a2...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

Captcha — založil 7raul

Captcha a UTF-8 — založil liborb

Obijdete CAPTCHA pri formulari — založil dartanan

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032018 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý