Při kliknutí na produkt změnit v input validate data – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Při kliknutí na produkt změnit v input validate data – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comPři kliknutí na produkt změnit v input validate data – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

jAkErCZ0
Stálý člen
29. 8. 2018   #1
-
0
-

Mám takový problém,

udělal jsem si kód který mi mění v inputu data tak jak potřebuji viz

$('#productwindow').click(function(){
    $('#width').attr('min','300').attr('data-msg-min','Šířka musí být min 300mm').attr('placeholder', "Šířka (min 300mm)");
    $('#height').attr('max','300').attr('data-msg-max','Výška musí být max 300mm').attr('placeholder', "Výška (max 300mm)");
});

Ten funguje suprově ale nastává problém v tom že mám možnost dynamicky přidat další produkty tím pádem už tento kód nefunguje na ostatní... proto při přidávání nového řádku v inputu vytvářím 

id="width'+i+'"  = Což mi vytvoří id="width2"

Teď nastává moje otázka jak tento kód výše mám upravit na to aby fungoval i když přidám dynamicky další řádek... myslel sem že by to mohlo fungovat nějak takto

var id=1;
$('#productwindow'+ id).click(function(){
    id++;
    $('#width'+ id).attr('min','300').attr('data-msg-min','Šířka musí být min 300mm').attr('placeholder', "Šířka (min 300mm)");
    $('#height'+ id).attr('max','300').attr('data-msg-max','Výška musí být max 300mm').attr('placeholder', "Výška (max 300mm)");
});

Ale to bohužel nefunguje...

Všem díky předem za pomoc :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.183.230.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
30. 8. 2018   #2
-
0
-

Zaklady css, js. Id je unikatni, class lze pouzit vickrat.
a) Odpovedi je, pouzit ten samy kod misto pro id pro class a inputum dat stejnou class.
b) A nebo muzes pri vytvoreni inputu vytvorit mu I tu funkci, v jquery nebo ji pridat k inputu jako udalost onclick.
c) Nebo tam muzes udelat cyklus, ktery preventivne zkusi provest zmenu v 0-100 id, pokud takove existuje.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:3de3:1e...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý