Counter znaků v piškvorkách – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama

Counter znaků v piškvorkách – C / C++ – Fórum – Programujte.comCounter znaků v piškvorkách – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 
Hledat
Moderní platforma pro vytvoření vašeho nového webu – Wix.com.
Nyní už můžete mít web zdarma.
Vybavení pro Laser Game
Spuštěn Filmový magazín
Laser Game Brno

Spuštěný nový filmový web Filmožrouti.cz — vše o Avengers, Pacific Rim, Thor, Star Wars…
Petr
~ Anonymní uživatel
723 příspěvků
2. 9. 2018   #1
-
0
-

Ahoj, napsal jsem tuto funkci, která by mi měla počítat počet znaků v řadě, ale nějak mi to nefunguje, prosím o pomoc.

void counter(char znak, int hrac)
{
    hrac=0;
    int piskvorky[9][9];
    for(int i=0;i<9;i++)
    {
        for(int j=0;j<9;j++)
        {    
            int leva=0;
            while(piskvorky[i][j]==znak&&leva<4)
            {
                i--;
                j--;
                leva++;
            }
            if(leva==4){hrac==1;}
        }
    }
    
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.209.134.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
2. 9. 2018   #2
-
0
-

To ma jako pocitat v neinicializovanem lokalnim poli?

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.135.99.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
MilanL+1
Věrný člen
7. 9. 2018   #3
-
0
-

#1 Petr
tady někdo nepochopil pole a cykly, ten while cyklus vůbec nemůže fungovat, hned ve druhém průchodu má záporné indexy, a ty inicializace proměnných hráč a pole tam nepatří

ta funkce je úplně na hlavu, takhle s tím pracovat nejde,  řádky a sloupce by neměl být problém, složitější jsou pro začátečníka úhlopříčky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.139.9.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 49 hostů

Podobná vlákna

Náhrada znaku — založil xeonikx

Porovnání znaku — založil cam

Přepisování znaku — založil Sprinter

Pořadí znaků — založil Synett

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032018 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý