Stažení souboru po částech – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Stažení souboru po částech – PHP – Fórum – Programujte.comStažení souboru po částech – PHP – Fórum – Programujte.com

 

10. 9. 2018   #1
-
0
-

Ahoj,

je možné v PHP stáhnout nějaký soubor po částech, pokud to přímo neumožňuje server, ze kterého data stahuji? Potřebuji stáhnout ZIP, libovolné velikosti, ale limituje mě max_execution_time. Napadlo mě, že by se to dalo řešit přesměrováním, třeba po každých 10MB a potom pokračováním ve stahování.

Zatím stahuji najednou takto: 

        $file = fopen('file.zip', 'w');
        $query = http_build_query(
            array(
                'user' => $username,
                'pass' => $password,
                'request' => 'export_ZIP'
            )
        );
        $contextData = array(
            'method' => 'POST',
            'header' => 'Connection: close'.'\r\n'.'Content-Length: '.strlen($query).'\r\n',
            'content' => $query
        );
        $context = stream_context_create(array('http' => $contextData));
        fwrite($file, file_get_contents('http://www.abc.xxx/service.php', false, $context));
        fclose($file)

Děkuji za rady.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:806:1001::1b...–
gna
~ Anonymní uživatel
1853 příspěvků
10. 9. 2018   #2
-
0
-

Nechápu dotaz. Pokud zdrojový server neumožňuje stahování po částech, tak prostě neumožňuje stahování po částech.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý