Dotaz ohleně c# – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Dotaz ohleně c# – .NET – Fórum – Programujte.comDotaz ohleně c# – .NET – Fórum – Programujte.com

 
Hledat
Moderní platforma pro vytvoření vašeho nového webu – Wix.com.
Nyní už můžete mít web zdarma.
Vybavení pro Laser Game
Spuštěn Filmový magazín
Laser Game Brno

Spuštěný nový filmový web Filmožrouti.cz — vše o Avengers, Pacific Rim, Thor, Star Wars…
Ellke
~ Anonymní uživatel
26 příspěvků
30. 9. 2018   #1
-
0
-

Zdravím všechny,

Dělal jsem tohle: http://programujte.com/forum/vlakno/192712-dotaz-do-mysql/#p381771

Hned na začátku je rozepsaný prográmek.

Aktuálně tenhle prográmek mám napsaný v PHP a v css aby to nějak vypadalo + Websocet.

Program může běžet klidně 24hodin denně a moje otázka je jestli to nebude lepší v C#,než aby to běželo ve webovém okně.

Moc děkuji za připomínky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83d8:4c26:d80:5829:6b5:fb72...–
Jozef
~ Anonymní uživatel
58 příspěvků
1. 10. 2018   #2
-
0
-

#1 Ellke
Môžeš to urobiť v C# ako konzolovú aplikáciu. Ak to má bežať stále, tak to bude používať menej prostriedkov počítača.

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.147.–
Kit+14
Guru
1. 10. 2018   #3
-
0
-

#1 Ellke
Však to neběží ve webovém okně, tak to nemusíš řešit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83a0:37a6:dd88:cdf2:4e5f:5664...–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Ellke
~ Anonymní uživatel
26 příspěvků
12. 10. 2018   #4
-
0
-

Omlouvám se že jsem dlouho neodepsal.
Ano to je pravda že to neběží ve webovém okně, ale uživatelé používají webové prohlížeč na připojení k serveru.
To je otázka jestli to něčemu vadí ? ale jak říkal Josef tak je asi rozdíl v prostředkách pc.

Ale asi to moc řeším a nechám to napsané v php.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83d8:4c26:f4c5:324e:26d0:523d...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 55 hostů

Podobná vlákna

"Mysql dotaz v dotaz" — založil Tomáš Sedlmajer

Dotaz — založil Katerina

Dotaz — založil RePRO

Dotaz — založil Filip

C++ dotaz — založil Darkweaver

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032018 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý