Spusteni kodu z jinyho souboru – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Spusteni kodu z jinyho souboru – .NET – Fórum – Programujte.comSpusteni kodu z jinyho souboru – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Mutagen
~ Anonymní uživatel
549 příspěvků
16. 10. 2011   #1
-
0
-

Zdravim.

Je to spis takova otazka. Uz me dlouhy kody donutily prejit na to ze musim pouzit vic souboru pro urcity kody.

A otazka je takova jak muzu pustit ten urcitej kod co mam v souboru treba "ahoj.cs" aby sel spustit ve Form1 ?

Díky za odpoved

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
16. 10. 2011   #2
-
0
-

#1 Mutagen
Třídy, intance, OOP, google :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.217.52.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Mutagen
~ Anonymní uživatel
549 příspěvků
16. 10. 2011   #3
-
0
-

Zkousim to podle tohodle ale nemuzu to zaboha zprovoznit -> http://msdn.microsoft.com/…b0thckt.aspx

kdyz si udelam NazevTridy aa = new NazevTridy(); tak mi to pak to aa neukaze v napovede a nemuzu pouzivat ty prikazy co tam mam ... kde delam chybu ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
Mutagen
~ Anonymní uživatel
549 příspěvků
16. 10. 2011   #4
-
0
-

No tak sem to vyresil ja ty prikazy nepsal do nakyho publiku ale primo do Class ... Jenom takovej error to ale ma ... kdyz si poslu do dalsi class treba

ahoj.Stahni("http://seznam.cz"); tak mi to hodi tuhle chybku

The method or operation is not implemented.

a kod mam takhle

public void Stahni(string WebURL)
{
	WebClient DownPage = new WebClient();
        DownPage.DownloadData(WebURL);
        byte[] Stranka = DownPage.DownloadData(WebURL);
        string Page = Encoding.UTF8.GetString(Stranka);
}

Nevite nahodou nekdo ?

Jo a kod si vytvoril jeste tohle 

internal void Stahni(Uri uri)
{
	throw new NotImplementedException();
}

Ale to je prave ten kod u kteryho se ukaze ta chyba

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
16. 10. 2011   #5
-
0
-

Achjo. Prosím, nauč se alespoň základy jazyka a frameworku než se pokusíš psát kód. Pravděpodobně tam máš mnoho chyb a je těžký takhle radit. Tu chybu si přečti a zkus se jí řídit. Nejlepší asi bude odstranit vyhazování výjimky a metodu implementovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.217.52.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
X30
Newbie
25. 10. 2011   #6
-
0
-

Dopručil bych první se naučit základy angličtiny a pak víc číst než psát.

PS: Ten kód0máš správně, dělá to přesně to, co jsi mu řekl :-) 

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.59.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý