Chyba vo výpise programu – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Chyba vo výpise programu – Java – Fórum – Programujte.comChyba vo výpise programu – Java – Fórum – Programujte.com

 

WhatsThiSs
~ Anonymní uživatel
18 příspěvků
12. 10. 2018   #1
-
0
-

Toto je zadanie:  Napíšte program, ktorý pre dve celé čísla zadané na vstupe zabezpečí, aby väčšie z nich bolo uložené v premennej a, menšie v premennej b. V prípade, ak sa čísla rovnajú, tak na konzolu program vypíše: "Čísla sú rovnaké", inak vypíše najprv väčšiu a potom menšiu hodnotu

Neni to tažký program akurát ked vypisujem rovnaké čísla tak mi to napíše čísla sú rovnaké a pod tým mám dve hodnoty 0 0 tie uložené na začiatku , nevie niekto ako sa ich zbavím ? aby v koncovom výpise neboli musí tam byť len čísla sú rovnaké... dakujem

import java.util.Scanner;

public class JavaApp {

    public static void main(String[] args) {
        Scanner vstup = new Scanner(System.in);
        int a=0,b=0;
        int c =vstup.nextInt();  // prve zadane čislo c
         int d =vstup.nextInt(); // druhe zadane čislo d
    
         if (c==d){
            System.out.println("Čísla sú rovnaké");
        } 
        
        if (c>d) {
           a=a+c;
           b=b+d;
           
        } 
        if (d>c){
             a=a+d;
             b=b+c;
           
        }
        
        System.out.println(a+" "+b);
        
    }
}    

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.41.78.–
gna
~ Anonymní uživatel
1853 příspěvků
12. 10. 2018   #2
-
0
-

Podmínky asi trochu chápeš, když je tam máš hned 3. Můžeš podmínit i ten výpis.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
WhatsThiSs
~ Anonymní uživatel
18 příspěvků
12. 10. 2018   #3
-
0
-

#2 gna
jak to myslíš podmieniť aj ten výpis ? ak dám ten výpis do tej podmienky , do toho ifu tak to nepôjde ... a má to byť vedľa seba ideálne...

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.41.78.–
WhatsThiSs
~ Anonymní uživatel
18 příspěvků
12. 10. 2018   #4
-
0
-

#2 gna
 if (c>d) {
           a=a+c;
           b=b+d;
           System.out.println(a+" "+b);
        } 
        if (d>c){
             a=a+d;
             b=b+c;
           System.out.println(a+" "+b);
        }

dobre mám to diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.41.78.–
gna
~ Anonymní uživatel
1853 příspěvků
12. 10. 2018   #5
-
0
-

   

int a = vstup.nextInt();
int b = vstup.nextInt();

if (a == b) {
	System.out.println("Čísla sú rovnaké");
} else {
	if (a < b) {
		int x = a;
		a = b;
		b = x;
	} 
	System.out.println(a + " " + b);
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

Chyba v programu — založil

Chyba v programu — založil choice_

Chyba v programu — založil vasek.t

Chyba programu — založil bbeni

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý